Rock Only – eveniment de neratat pentru pasionații de muzică bună

Rock Only – eveniment de neratat pentru pasionații de muzică bună

0
DISTRIBUIȚI
Formația B-TON va susține un recital în cadrul acestui eveniment

Sub sloganul „Rock Only“, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc un eveniment de neratat pentru cei pasionați de muzică bună. Concertul se vrea a fi un „remember“ pentru „Rock Only Club Constructorul“ din Arad, locul unde cu mulți ani în urmă au avut loc o serie de evenimente emblematice pentru scena rock din acest oraș. Concertul va avea loc vineri 27 decembrie la clubul Flex din Arad, de la ora 21 și îi are ca invitați pe Hidro Grup 8, Corso, B-TON și o serie de invitați de excepție, printre care se numără și Andi Țolea, unul din tinerii arădeni talentați care a făcut o figură frumoasă în cadrul concursului Vocea României.

Formația Hidro Grup 8 revine în atenția melomanilor după niște ani de absență si încearcă să reediteze succesul avut în anii ’80.


„Fiind rampa de lansare pentru mulți și îndrăgiți muzicieni ai zilelor noastre ca Leo Iorga, Cristi Iorga, Teo Boar, Dan „Polymoog” Stesco sau Lake Mihailescu, am hotarât să reînodăm firul pasiunii pentru muzica bună și de calitate“, spun membrii formației.

Trupa Corso este un proiect pop-rock înființat în 2010 de către Cosmin Harbei și Luci Chîrlan. Primul concert a avut loc în 2011 la festivalul Rock pe Mureș, iar în 2014 Corso a câștigat premiul pentru cea mai populară trupă din Arad. Tot în 2014, prima compoziție a trupei, melodia “Home”, este difuzată la radio.

Apreciată ca fiind una dintre cele mai bune formaţii live de la noi din ţară, B-TON se înfiinţează la Arad în anul 2000, prin reinventarea muzicii Slammer, inspirându-se din repertoriul pe care membrii l-au ascultat acasă, în copilărie, din acordurile multor trupe recunoscute pe plan mondial. La începutul anului 2005 se finalizează albumul de debut „Văduva albă”, care apare la Rebel Music în cursul lunii aprilie. Înregistrările au avut loc la studioul VDV Music, cu Adrian Despot la butoane (care semnează şi producţia muzicală).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.