Amenzi de peste 12.000 de lei date în Timiș, într-o singură zi,...

Amenzi de peste 12.000 de lei date în Timiș, într-o singură zi, în urma unei razii a polițiștilor rutieri

0
DISTRIBUIȚI

Săptămâna s-a încheiat cu razie efectuată de polițiștii rutieri, pe mai multe drumuri din Timiș, dar și în Deta, Ciacova, Jimbolia și Sânnicolau Mare. Într-o singură zi au fost acordate sute de amenzi în valoare de peste 120.000 de lei.

Duminică, 19 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei de la Ordine Publică, au acționat în Timiș pentru a preveni activitatea infracțională și pentru a reduce riscul rutier.


Agenții de poliție s-au aflat pe străzi în Deta, Ciacova, Jimbolia și Sânnicolau Mare.

În etapa I, care a avut loc între orele 14.00-18.00, s-a acționat pe DN 6, Jena – Cenad, DN 59, Timișoara – Deta,  DN 59A, Timișoara – Jimbolia, în scopul depistării și sancționării conducătorilor auto care încalcă limitele legale de viteză. Etapa a II-a avut loc între orele 18.00-22.00, ocazie cu care au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, cu scopul de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente.

Au fost verificate 720 de autovehicule și legitimate 815 persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 371 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 128.966 lei. Au fost constate 6 infracțiuni și suspendate 15 permise de conducere. 

La acțiune au participat 54 de agenți de poliție.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.