11 spectacole în luna martie, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din...

11 spectacole în luna martie, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad UPDATE Spectacole amânate din cauza pandemiei

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, oraș cu o rată de infectare cu coronavirus mult mai mică decât Timișoara, a reluat reprezentațiile în sală și invită în această lună publicul la 11 spectacole, dintre care două sunt premiere. Primul spectacol, „Cerere în căsătorie” după A.P. Cehov, va avea loc în 4 martie, iar în 7 martie, Zoltan Lovas va fi protagonistul primei premiere a acestei luni, „One (Wo)Man Show”. Săptămâna viitoare, în 11, 13 și 14 martie, vor putea fi văzute trei spectacole în regia lui Cristian Ban: „Școala și familia”, inspirat din schițele lui I.L. Caragiale, „Să ne cunoaștem mai bine” și „Ai mei erau super”, o montare cu un scenariu colectiv, inspirat din întâmplări trăite de actori. „Take, Ianke și Cadîr”, o piesă care se joacă cu mare succes de aproape un secol, va putea fi văzut pe scena teatrului arădean în regia lui Laurian Oniga, în 18 martie, iar în 21 și 25 martie sunt reprogramate spectacolele „One (Wo)Man Show” și Cerere în căsătorie”. Cea de-a doua premieră a acestei luni, „Ziua când vin marile maree”, cu un scenariu adaptat după texte semnate de Matei Vișniec, va avea loc în 27 martie, iar în ziua următoare va avea loc o a doua reprezentație.

Toate spectacolele se joacă în sala mare a teatrului, de la ora 19,00, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse, iar biletele se pot achiziționa online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a teatrului.

Și teatrul de marionete oferă celor mici câte două spctacole pe săptămână, sâmbătă  de la ora 18,00 și duminică de la ora 11,00.


La sfârșitul acestei săptămâni  sunt programate două reprezentații ale spectacolului „Prostia omenească”, inspirat din povestirea lui Ion Creangă, iar biletele se pot procura de pe platforma www.eventim.ro, sau prin rezervare telefonică.

UPDATE Rata de infectare în municipiul Arad și mai multe localități din județ a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, urmând ca acestea să intre în scenariul roșu pentru următoarele două săptămâni. În acest interval, sunt interzise spectacolele și se închid restaurantele, cafenelele (cu excepția teraselor), teatrele, cinematografele și alte săli de spectacol, precum și sălile de jocuri de noroc, iar școala se va desfășura  online, cu excepția claselor I-IV. Teatrul clasic „Ioan Slavici” a anunțat că suspendă reprezentațiile programate între 6 și 19 martie, acestea urmând să fie reprogramate la o dată care va fi anunțată ulterior. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru reprezentațiile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.