Proiect de hotărâre pentru atribuirea unui nou spațiu Asociației Timișoara – Capitală...

Proiect de hotărâre pentru atribuirea unui nou spațiu Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, pregătit pentru votul consilierilor locali

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România a anunțat că, miercuri, a fost aprobată în ședința Comisiei SAD (Spații cu Altă Destinație) alocarea unui spațiu pentru Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii: reatribuirea spațiului din Str. Alba Iulia nr. 2.

Potrivit acesteia, se va întocmi Proiectul de Hotărâre și acesta va fi supus la vot în prima ședință de consiliu local, unde are convingerea că majoritatea colegilor vor vota favorabil, evitând astfel o situație absolut rușinoasă în care Asociația ar rămâne practic, în stradă.

„Vă scriam săptămâna trecută faptul că Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a rămas fără niciun spațiu, în contextul în care favoriții primarului Fritz, cei de la Centrul de Proiecte «se scaldă» în mii de mp dați în folosință… (a se traduce «se scaldă» inclusiv în organizarea de evenimente politice ale USR-ului în incinta acestor spații).


De asemenea, vă scriam că Asociația a ajuns în situația aceasta scandaloasă, ca urmare a faptului că au fost dați afară în noiembrie la inițiativa primarului din spațiul de pe strada Alba Iulia nr. 2 și totodată că au rămas și fără spațiul dat de Consiliul Județean Timiș în clădirea Bastion, fiind nevoiți să elibereze și acest din urmă spațiu până în data de 15.02.2022”, a transmis consilierul local.

Roxana Iliescu a mai precizat că în ziua în care a prezentat situația, a înregistrat o cerere la primărie în atenția viceprimarului Tabără, prin intermediul căreia i-a solicitat convocarea comisiei SAD în timp util, având punct pe ordinea de zi identificarea și alocarea unui spațiu Asociației, prezentând totodată și unele opțiuni pe care le-am identificat cu ajutorul colegilor din comisia SAD.

„În plus față de faptul că în urma inițiativei mele m-am trezit cu niște atacuri la persoană care mi-au stârnit un râs copios și cu o încercare rușinoasă prin care se inducea cumva ideea că cele prezentate de mine ar fi «fake news», care mi-a inspirat doar milă, mă bucur că am reușit!!! Solicitarea mea și argumentele prezentate au convins colegii din comisia SAD să luăm împreună o decizie rațională, responsabilă, votând astfel pentru acordarea unui spațiu Asociației! Le mulțumesc!”, a mai transmis consilierul de la Pro România.

 

1 COMENTARIU

  1. pana va intra bine in cap: CLUJ2023. orice altceva este risipa de ban public. si faptul ca inca nu e caldura ar trebui sa fie motiv de auto-aparare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.