Aquatim organizează un concurs internațional despre apa dulce. Cum poți participa

Aquatim organizează un concurs internațional despre apa dulce. Cum poți participa

0
DISTRIBUIȚI

Sub titulatura „Apa pe care ne-o dorim 2022”, Aquatim va organiza un concurs internațional la care sunt invitați copiii, tinerii, iubitorii naturii care își vor exprima artistic ideile legate de relația oamenilor cu apa, pentru un viitor cât mai sustenabil.

Este o inițiativă a Rețelei Internaționale a Muzeelor Apei (WAMU-NET), transpusă local de Aquatim, membru al WAMU-NET prin centrul educațional Aquapic, de la vechea Uzină de apă industrială din Timișoara, iar competiția este deschisă preșcolarlor și elevilor cu vârste între 6 și 18 ani.

Tema ediției 2022 este APA DULCE, surprinsă în desene, fotografii și alte creații media (videoclipuri, animații, sunete și cântece).


Pentru încadrarea în temă, se recomandă abordarea unor aspecte cum ar fi biodiversitatea, schimbările climatice și moștenirea apei, atât patrimoniul natural precum și cel cultural tangibil și intangibil.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 22 aprilie 2022, iar înscrierile se vor face exclusiv prin intermediul unui cadru didactic coordonator. Detalii complete despre competiție și condițiile de participare se găsesc în regulamentul și formularul de înscriere, publicate pe www.aquatim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.