Timișoreni, amendați de Poliția Locală în cadrul operațiunii „salteaua și canapeaua”

Timișoreni, amendați de Poliția Locală în cadrul operațiunii „salteaua și canapeaua”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1134615477">

Câțiva locatari au fost surprinși de camerele de supraveghere, în diverse locuri din Timișoara, în timp ce aruncau diverse deșeuri, de la saltele, canapele și până la alte resturi de la amenajările interioare.

Astfel de fapte au fost constatate în ultimele zece zile în zone precum Grofșoreanu, Romulus, Calea Aradului, Musicescu și Hărniciei.

Polițiștii locali au dat opt amenzi în valoare totală de 26.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara reamintește că potrivit legii privind regimul deșeurilor atât abandonarea, cât și eliminarea acestora în afara spaţiilor autorizate sau incendierea deşeurilor de orice fel sunt interzise.

Sancțiunile sunt de la 10.000 de lei la 20.000 de lei pentru persoanele fizice și de la 50.000 la 70.000 de lei pentru persoanele juridice.

Timișorenii pot semnala săvârșirea unor astfel de fapte în cazul în care observă persoane certate cu legea, ori cu bunul simț atât pe adresa de e-mail contact@politialoctm.ro, cât și la numerele de telefon 0256/968 și 0256/246112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.