Radu Suciu, despre participarea Dumbrăviței în Liga 2: „Suntem în linie dreaptă”....

Radu Suciu, despre participarea Dumbrăviței în Liga 2: „Suntem în linie dreaptă”. Minusurile dosarului pentru certificare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

CSC Dumbrăvița a promovat pe teren în Liga 2 şi a depus documentele pentru a primi licenţa. Directorul Radu Suciu e optimist în privinţa şanselor alb-verzilor de a onora competiţia de nivel superior, dar totodată a vorbit şi despre minusurile din dosarul grupării timişene.

Într-un comunicat semnat de Suciu, directorul CSC Dumbrăviţa, se arată că informaţiile curente vin şi pe fondul zvonurilor de pe „piaţă”. Una dintre echipele care aşteaptă ca alb-verzii să nu participe în „B” e CS Hunedoara, care a ratat promovarea în urma barajului cu Minaur Baia Mare.

„Mergem înainte și întreprindem toate demersurile necesare pentru a participa în campionatul Ligii a II-a de fotbal. Astfel, am depus dosarul pentru certificare și am acționat pentru remedierea neconformităților transmise în rapoartele de evaluare preliminare. Am ținut legătura cu auditorul financiar pentru rezolvarea unor inadvertențe legate strict de modul de completare a formularelor privind situațiile financiare – întrucât aceste formulare sunt concepute pentru o contabilitate de drept privat – altfel clubul neavând datorii de niciun fel.


Deci, în ceea ce privește certificarea în Liga a II-a, suntem în linie dreaptă. Așteptăm răspunsul final, care va veni în prima decadă a lunii iulie”, se arată în comunicatul de pe cscdumbravita.ro.

Una dintre problemele dosarului bănăţenilor este cea a lipsei grupelor mari de juniori. Probleme care în trecut, în zonă, se rezolvau prin împrumuturi de echipe întregi, de regulă de la LPS Banatul… „lucrăm pentru a forma echipele U17 și U19. De asemenea, depunem eforturile necesare pentru a pregăti infrastructura, pentru că sunt mai multe lucrări pe care trebuie să le facem în această perioadă”.

„Lotul este creionat pentru viitorul sezon, mergem pe continuitate, deci pe osatura echipei care a reușit promovarea. Avem discuții în stadiu foarte avansat sau chiar final cu jucătorii. Pregătirile pentru viitorul sezon urmează să înceapă în data de 4 iulie”, se mai arată în textul semnat de Radu Suciu.

Directorul clubului sportiv al comunei mai spune că bugetul va fi de „bun simţ”, asigurat pe de o parte de Primăria Dumbrăviţa. „În această săptămână, se va întruni Consiliul de Administrație al clubului, unde vom dezbate toate aceste amănunte, unde vom prezenta atât bugetul, cât și celelalte probleme pe care le avem de rezolvat. Semnalele sunt pozitive și putem spune că suntem optimiști. Vom face tot ce ține de club pentru a juca în Liga a II-a”, se mai arată în comunicat.

CSC Dumbrăviţa a obţinut promovarea sportivă din Liga 3 în Liga 2 în urma unui baraj final dramatic cu CSM Reşiţa, decis în urma loviturilor de deparajare în returul din Valea Domanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.