Timișeni, prinși când goneau cu peste 200 km la oră pe autostradă....

Timișeni, prinși când goneau cu peste 200 km la oră pe autostradă. Ce au mai descoperit polițiștii în timpul acțiunii fulger pe A1

0
DISTRIBUIȚI

Doi șoferi din Timiș au fost prinși pe A1 rulând cu viteze care depășeau limita legală cu 115, respectiv 72 km/h. Polițiștii de pe Autostrada A1 Deva-Nădlac au acordat în total 125 de amenzi în urma unei razii efectuate în weekend.

Acțiunile-fulger ale polițiștilor au avut loc pe tronsonul Margina-Nădlac. Sancțiunile s-au ridicat la o valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă.


Au fost reținute și 56 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă, și două pentru mers înapoi.

Două cazuri de viteză excesivă au atras atenția în mod deosebit, ambele implicând șoferi din județul Timiș. Un bărbat de 40 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km./h., depășind cu 115 km./h. viteza maximă admisă. În timp ce un alt șofer, cu trei an mai tânăr, a fost depistat în timp ce conducea cu 202 km/h, depășind cu 72 km viteza maximă admisă pe tronsonul respectiv. Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

O amendă mare a primit și un șofer din Prahova, 9.000 de lei, pentru că a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, utilizând o cartelă tehograf eliberată pe numele unei alte persoane. Astfel de acțiuni ale polițiștilor pe A1 vor continua în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.