Șoferul unui autobuz STPT, la spital după ce a fost bătut de...

Șoferul unui autobuz STPT, la spital după ce a fost bătut de un pasager UPDATE Agresorul a fost identificat și audiat

0
DISTRIBUIȚI
ratt aer conditionat
Foto: Arhivă

Incident violent săptămâna trecută, vineri după-amiaza, într-o stație de transport public de la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor.

„La data de 26 aprilie 2024, în jurul orei 17:47, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că șoferul unui autobuz, în vârstă de 63 de ani, ar fi avut un conflict cu un pasager, în stația Calea Martirilor din Timișoara, ulterior fiind lovit de acesta.


Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente și continuă cercetările pentru depistarea bărbatului și dispunerea măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE IPJ Timiș a transmis marți că „în urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente. În prezent acesta se află la audieri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.