Război între Prefectură şi Primăria Timişoara pe tema stimulentelor pentru Ciuhandu şi...

Război între Prefectură şi Primăria Timişoara pe tema stimulentelor pentru Ciuhandu şi viceprimari

2
DISTRIBUIȚI

Un nou episod al războiului fără sfârşit dintre Prefectura Timiş şi Primăria Timişoara s-a înregistrat, astăzi, când Mircea Băcală l-a gheorghe ciuhandu ganditor 1 pacuzat pe Gheorghe Ciuhandu a semnat un ordin prin care îşi dă ilegal stimultente lui şi celor doi viceprimari. „În legea administraţiei locale se spune că primarul şi viceprimarii nu pot primi sporuri sau alte indemnizaţii. În 26 noiembrie, primarul Ciuhandu şi-a acordat stimulente pentru domnia sa şi celor doi viceprimari, contrar prevederilor legale. A fost invocat un ordin care se aplică pentru angajaţii din Ministerul Finaţelor. Pentru lunile august şi septembrie, primarul a primit 7.528 lei ca stimulente, iar viceprimarii câte 5.948 lei.


Aşa cum am promis îi voi cere primarului ca să-şi schimbe singur decizia ilegală. Aştept un răspuns până în 15 decembrie. În cazul în care nu voi primi sau va fi unul negativ, voi ataca în instanţă acest ordin. Primarul şi viceprimarii au fost trecuţi pe aceeaşi anexă cu ceilalţi angajaţi ai primăriei care primesc stimulente.  Nu voi ataca decât poziţiile care se referă la aceştia”, a anunţat prefectul Băcală. În replică, Flavius Boncea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, a declarat că ” sporurile şi suplimentele s-au dat în baza unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile, care a fost pusă în aplicare. În plus, consilierul PD-L Ovidiu Ciuhandu a făcut interpelare la ultimul plen exact pe această temă şi s-a explicat situaţia”. Secretarul primărie, Ioan Cojocari s-a declarat liniştit pe această temă, susţinând că „de şase ani de zile se dau aceste suplimente, în baza legii, din fondul de 2% din încasări. Au tot fost controale ale Curţii de Conturi care până anul acesta n-a avut probleme cu aceste suplimente. Şi prefectul Drăgănescu a atacat în instanţă şi am câştigat. Primarul este ordonator principal şi are toată răspunderea, iar viceprimarii pe  zonele lor şi, vezi Doamne, ei nu trebuie să primească suplimente”.

2 COMENTARII

  1. domnule Dragos ceea ce nu spuneti sau nu stiti este faptul ca directorul pol locale Spataru insista ca pol locali sa fie alocati la aceeasi suma de stimulente la fel ca si celelalte servicii din cadrul primariei ,ori in situatia data un plimbator de baston ,tamp si limitat psihic fara o raspundere deosebita (amendeaza babutele ,raspunde la telefon sau pazeste parcarea primariei) poate fii pus pe acelasi palier salariar cu un functionar care are o mult mai mare raspundere ,o alta pregatire si un alt statut .In afara faptului ca primarul si-a tras o politie particulara ,sub conducerea celor doua specimene Spataru si Cojan (in curand vor fii 4 buc directori ,la ctuala garnitura de nemernici adaugandu-se si Palade …..),nu gaseste fonduri ptr drumuri si celelalte probleme ale orasului ca nu sunt putine.
    Dupa ultimele arestari din cadrul vamii poate cu un pic de noroc te cazeaza la racoare DNA-ul si pe tine d-le(inca) primar si ptr a nu te plictis poate iti va tine de urat unul alde Cojocari si Miut si etc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.