Cine ar putea fi noul subprefect al judeţului Timiş. Bojin povesteşte cum...

Cine ar putea fi noul subprefect al judeţului Timiş. Bojin povesteşte cum a decurs prima întâlnire cu Robu, de după ruperea USL

2
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a făcut astăzi o serie de precizări pe tema schimbărilor ce vor surveni la nivelul conducerii insitituţiilor din judeţ, după ruperea USL la nivel naţional. Bojin a menţionat că este nevoie de o evaluare extinsă la toţi şefii de deconcentrate ca să vada ce performanţe au. Legat de subprefectul propus de PNL, pesedistul a comentat că „am toată simpatia faţă de doamna Liliana Oneţ, care este reprezentanul Guvernului în teritoriu, dar acum nu mai are susţinere. După mintea mea nu am nimic împotriva dânsei, nu eu hotârâsc în condiţiile acestea, dar e clar că se va decide la nivel naţional ceva”.

Legat de un înlocuitor pentru Oneţ, Bojn a spus „ar putea şi domnul Zoltan Marossy (n.r – fost subprefect susţinut de UDMR) să fie dacă doreşte, totuşi are o funcţie stabilă, e şef de birou la Achiziţii la CJT.


E o funcţie serioasă. Eu de asta l-am pus acolo, ca să nu am bătăi de inimă , să poată fi un om care e meseriaş, care ştie ce face. Dânsul poate decide dacă e cazul să plece sau nu. Dacă vreţi părerea mea apersonală, eu în locul dânsului m-aş gândi pentru că e o funcţie de conducere. Nu poate bloca postul deci trebuie să renunţe aici”. Legat de păstrarea USL la nivelul judeţului Timiş, la finele săptămânii trecute, şeful PNL Timiş Nicolae Robu, se arăta pro, dar atrăgea atenţia că alianţa se va rupe dacă Bojin se atinge de şefii de deconcentrate. Pesedistul a povestit că „am avut o întâlnire cu domnul Robu, sâmbătă, după meci. Dacă vreţi să ştiţi, am stat o oră după meci la discuţii. Şi domnul Robu merge pe aceeşi variantă ca şi noi, adică să păstrăm alianţa. La fiecare partid va fi diferit sunt oameni cu temperamente şi idei şi dorinţe diferite. Nu pot să vă spun eu ce face domnul Robu”.

2 COMENTARII

  1. Nu avem nevoie de supt prefect bani a proasta a luat vreo 5000 lei p luna a proasta si nu a facut nimica iara salariul lui bojin trebie redus la 2000 lei net k astai valoarea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.