EXCLUSIV Incredibil, dar adevărat – Mann controlează procesul de insolvenţă al firmei...

EXCLUSIV Incredibil, dar adevărat – Mann controlează procesul de insolvenţă al firmei Euromobille

8
DISTRIBUIȚI

Lovitură de teatru la adunarea creditorilor de la Euromobille SRL – Mann Nikolaus, împreună cu fiica sa Sandra Nicole şi Violeta mann nicolae 1 pMurariu, care oficial deţine societatea, au peste jumătate din datoriile adunate de firmă şi controlează practic procesul de insolvenţă. Cei trei, conform tabelului preliminar al creditorilor au de recuperat de la Euromobille sume impresionanate care depăşesc creditele luate de la bănci. Mann tatăl s-a declarat creditor al firmei cu peste 39,6 milioane lei, fiica sa cu peste 147,9 milioane lei, iar Violeta Morariu cu peste 8,9 milioane de lei.  Asta în condiţiile în care Banca Sanpaolo Romania are de recuperat 12,4 milioane de lei, Banca Italo Romena peste 56 milioane de lei, Banca Transilvania – peste 52 milioane lei, iar Romexterra cu  peste 35,1 milioane lei. În urma voturilor de la adunarea de ieri, atât Mann cât şi fiica sa vor face parte din comitetul creditorilor alături de reprezentanţii a trei dintre băncile creditoare.

PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că şefii  de la Euromobille SRL şi de la alte firme controlate de controversatul om de afaceri Nikolaus Mann sunt investigate de procurorii DIICOT pentru una din cele mai mari acţiuni de fraudare.


Cu ajutorul unor bilete la ordin, emise fără nici un suport de administratorul de la Aton care lucra şi pentru una din firmele controlate de controversatul om de afaceri, în valoare de 75 milioane de euro şi printr-o amplă acţiune de “căpuşare” a firmei Aton, firmele lui Mann au încercat să devină peste noapte noii proprietari ai investiţiei germane.

Nouă firmă care se ocupă de insolvenţa Euromobille SRL este Alfa&Quantum Consulting SPRL, printre reprezentanţii acesteia aflându-se şi Marius Cârceie, consilier judeţean PNTCD. Tot la şedinţa de ieri a creditorilor s-a stabilit şi onorariul firmei care se ocupă de insolvenţă – 15.000 euro plus TVA la care se adaugă onorariul de succes de 10% din suma recuperată  în cadrul procedurii de insolvenţă, proporţional cu recuperarea acesteia sau, în condiţiile în care reuşeşte planul de reorganizare, din totalul sumelor admise în tabelul definitiv al creanţelor. Interesant este că deşi aceasta a fost varianta cea mai mare de preţ, a fost adoptată de majoritatea creditorilor, printre care Mann şi băncile. Interesant că şi avocatul salariaşilor de la Euromobille a votat şi el pentru varianta cea maii scumpă de retribuire a firmei Alfa&Quantum Consulting SPRL.

La termenul de astăzi în procesul de insolvenţă de la Tribunalul Timiş s-a decis ca să se aştepte expirarea termenului de contestaţie a creanţelor şi să se întocmească lista finală a creditorilor. Următorul termen de judecată este 6 mai.

8 COMENTARII

  1. Salariatii pot sa isi ia gandu de la salarii.Daca nimeni in tara asta nu vede,nu aude,ce pot face bietii oameni?S-a gindit cineva cu ce au trait famiile lor 4 luni?Normal ca Mann si familia sunt printre creditori,ca doar nu era prost sa aiba ceva pe numele lui la Euromobille.Nu ii doresc decit sa isi cumpere luminari pe banii datorati la muncitori,pentru el si familia lui.AMIN.

  2. Am impresia ca Mann si familia lui sunt chiar nebuni si avari dupa bani dar nu se gandesc ca si casa lor poate lua foc , din greseala sau fiica cea bogata sa isi rupa gatul sau …. mai stiu eu ce necaz sa li se intample .
    Au pagubit foarte multi oameni si si-au batut joc de ei cu nerusinare si nesimtire .
    Am ajuns la capat , la limita si TOTUL este posibil .
    Ar fi bine sa se gandeasca la asta familia Mann .

  3. ce sa mai zici,un gunoi care sia batut joc de o multime de familii si a infometat o groaja de oamenii.nu ia pasat de nici un muncitor si nici ca poate are 3-4-5 copiii acasa si o rata de cateva milioane la banca si el vine la munca fara nimic in geanta……
    un singur lucru ma bucura ….. au fost o groaja de pupincuristiiiii la firma si li sa rupt creanga si li sa taiat si lor ratia.
    mai ales la hotul si talharul de ciacolov care a furat tot ce ia iesit in cale si el facea pe sfantul,este cel mai mare gunoi din firma euromobbil.
    ee o firma plina de hoti talhari si cum am mai zis pupincuristi care pentru o atentie siar da si nevasta la altu sa io ….astai omul din ziua de azi si mentalitatea diovoleasca care intra in capul unora cum e si gunoiul de ciachii.tare as vrea sa ma intalnesc cu el sai povestesc vreo doua cu ceva in gura…..sai sara ceasul de la inima……pe gunoiul de copiluso nu la dat afara desi venea zi de zi beat in ultimu hal la munca si injura pe cine iesea in cale dar pe cei care munceau ca orbi si trageau si pe coate iau tipat ca pe niste caini.conducerea a ajuns sa dea oameni cu 3 copiii afara doar pentru simplu fapt ca ia gasit 1 carpa in geanta pe care omul probabil a luata sa isi stearga nasul si tot asa mai departe au fost dati afara o multime de oameni pentru niste prostiii….carpe,,,,surub..un disc uzat…manusi vechi si rupte…2 electrozi…. o panza fierastrau uzata decand lumea….un far adus de om de acasa sasi puna la tractor pana vine altul nou…si multe altele…..in concluzie….imi pare rau de toti muncitori si sper sasi recupereze fiecare banut pentru ca nu merita sasi bata joc de ei.cel mai bine ar fi sa se uneasca toti angajati si sasi angajeze doi avocati care sai reprezinte pentru ca eu cred ca au sanse mari de castig…dumnezeu sai ajue pe fosti muncitori si familile lor sa iese la capat cu toate datoriile si banci si tot….sa va ajute dumnezeu ca el e singuru care pretuieste omu si nusi bte joc de noi.

  4. Nu ti se pare ca esti cam tare in clantza mai FFF ANGAJAT te dai sfantu petru si tu esti rupt la g…cred ca tu ai fost cel mai sfant din toata firma aia.ai furat numa carpe,manusi uzate si panza de disc veche de cand lumea….nu bosu ?esti avocatu poporului jegosule sau mi se pare mie ?!?!? vezi-ti de treaba ta si dute si te p…ca esti cam palid de atatea prelegeri si discursuri online.(asa a facut si ceausescu la inceputul carierei lui de comunist si l-au proptit de zid…) m-ai omorat cu comentariile tale makar ai solitare pe cazanu ala de calculator sau tu esti om de afaceri si o arzi numa online =))))))

  5. Tineti gura XYZ sigur esti un sugaci are dreptate omu lingaii au trait bine si cred ca si tu ai fost pintre aia, dar se pare ca va cazut scaunul la toti, nu mai aveti jeepuri si logane sa va plimbati toata ziua nerusinatilor, si voi ati contribuit la falimentarea firmei dar dumnezeu nu doarme.

  6. Mai Xyz esti un cretin si un pupincurist de te agiti atata ca a comentat de voi …fraiere nu mai ai pe cine mulge…si cu cele 4 clase ale tale acum nu mai ai ce face…hai du-te la vaci ca de altceva nu esti bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.