EXCLUSIV Adolescenţi români, livraţi ca „prospături” pentru homosexualii germani UPDATE 2 Ce...

EXCLUSIV Adolescenţi români, livraţi ca „prospături” pentru homosexualii germani UPDATE 2 Ce a decis prcurorul

0
DISTRIBUIȚI

Membrii unei reţele specializate în aprovizionarea bordelurilor homosexualilor germani cu adolescenţi din România au fost reţinuţi, gays arad 1 pîn această dimineaţă, în urma unei operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” Timişoara şi a procurorilor DIICOT. Anchetatorii au descins la locuinţele din Arad la domiciliile membrilor grupării. Aceştia erau cei care se ocupau de racolarea minorilor cu vârste între 16 şi 18 ani. Adolescenţii erau „antrenaţi” în România de aceştia, care-i introduceau în tainele „artei”. Pentru a-i putea scoate din ţară pe adolescenţi, membrii grupării  obţineau de la părinţi împuterniciri notariale, spunându-le că le vor duce copiii la muncă şi vor câştiga bine. Odată plecaţi din România, adolescenţii ajungeau în Germania, unde erau supravegheaţi de membrii din România sau de complicii de acolo.

„Prospăturile” erau plasate  în bordelurile sau în localurile homosexualilor din victi g 1 pFrankfurt.


Minorii erau, în cele mai multe cazuri, partea activă. Preţul încasat era între 50 şi 100 euro pentru o partidă de sex. În medie, un minor producea în medie 3.000 euro pe lună, dar erau şi luni excelente când strângeau şi 5.000 euro. Banii erau împărţiţi între membrii reţelei şi adolescenţi. La această oră percheziţiile sunt în plină desfăşurare. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile.

UPDATE 1 Trei suspecţi au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT, fiind acuzaţi de trafic de minori şi întreţinere de raporturi sexuale cu un minor. De asemenea, au fost aduşi pentru declaraţii mai mulţi băieţi, exploataţi de reţea. În ultimii trei ani, aproximativ 20 de tineri au fost duşi în Germania de această grupare.

UPDATE 2 Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar cel de al treilea a primit interdicţia de a părăsi ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.