ALERTĂ Trei femei, înjunghiate pe stradă ziua-n amiaza mare UPDATE 5 Prima...

ALERTĂ Trei femei, înjunghiate pe stradă ziua-n amiaza mare UPDATE 5 Prima explicaţie a principalul suspect

1
DISTRIBUIȚI

O tânără a fost atacată şi înjunghiată, astăzi, în miezul zilei, în zona UMT, în apropierea Pădurii Verzi. Roxana A., în vârstă de 23 de ani, a declarat că un individ pe care nu-l cunoaşte ar fi urmărit-o din zona Modern până-n apropierea locului unde a atacat-o. „Mergeam pe stradă la medicul familie când s-a apropiat unul de mine. Nu-l cunoşteam. Mi-a spus să nu mă mai leg de prietena lui. A scos un cuţit şi m-a înjunghiat sub buric”. În urma unui apel la 112, tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara. A fost supusă primelor investigaţii, medicii constatând că viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Poliţiştii au început cercetările la faţa locului şi încearcă să-l identifice pe autor. Incidentul s-a petrecut după ce, ieri noapte, o prostituată a fost ucisă prin înjunghiere în celălalt capăt al oraşului, în Calea Şagului. Până la această oră, autorul nu a fost prins, deşi anchetatorii susţin că este o chestiune de timp.

UPDATE 1 Un nou atac asupra unei femei din Timişoara s-a înregistrat, astăzi, în jurul orei 15,30.


De data aceasta victimă a fost o femeie de 45 de ani care se pregătea să intre în scara blocului de pe strada Circumvalaţiunii. Aceasta a fost lovită cu un cuţit în spate, după care agresorul a dispărut. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între cele două atacuri.

UPDATE 2 O a treia femeie a fost înjunghiată în această după amiază, fiind atacată tot din spate în zona bulevardului Cetăţii. Poliţiştii l-au prins pe principalul suspect în aceste cazuri în apropierea locului atacului. Conform primelor informaţii, individul este cunoscut cu antecedente penale şi urmează să fie dus pentru audieri la sediul Poliţiei Timiş.

UPDATE 3 Atacatorul a fost prins pe bulevardul Cetăţii din Timişoara de poliţiştii locali, conform lui Dorel Cojan, directorul adjunct al Poliţiei Locale Timişoara. „Când a atacat o altă femeie aceasta a ţipat. O echipă aflată în patrula a coborât din maşină şi a plecat în urmărirea suspectului, identificat ca fiind Mândrilă Aurel, 32 ani , din Lupşa de Jos, comuna Broşteni, judeţul  Mehedinţi. Bărbatul avea asupra sa un cuţit şi  mânuşi de plastic”, a declarat Cojan. Conform unor surse din Poliţia Timiş acesta este cunoscut cu antecedente penale. Bărbatul este acum anchetat la sediul Poliţiei Timiş.

UPDATE 4 Conform unui comunicat al Poliţiei Locale Timişoara, după ce a fost prins, Mândrilă ” a recunoscut faptul că în cursul zilei de astăzi a mai înjughiat şi alte femei”.

UPDATE 5 Aurel Mândrilă în primele declaraţii date polişiştilor a recunoscut faptul că a atacat mai multe femei, iar când a fost întrebat de ce le-a înjunghiat acesta le-a răspuns că „aşa mi-a venit”, au declarat surse demne de încredere pentru PRESSALERT.ro. Poliţiştilor locali le-a declarat, imediat după ce l-au prins, că nu mai suportă femeile după ce fosta prietenă l-a părăsit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.