EXCLUSIV Avion Tarom, la un pas de catastrofă pe aeroportul Timişoara. Vezi...

EXCLUSIV Avion Tarom, la un pas de catastrofă pe aeroportul Timişoara. Vezi ce candidaţi erau pasageri

8
DISTRIBUIȚI

O catastrofă a fost evitată în ultima secundă, în această după amiază,  la aterizarea cursei Tarom de Bucureşti pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. Aeronava de tip ATR , condusă de căpitanul Dima, după cum s-a prezentat acesta, a plecat de pe Otopeni fără probleme. La aterizarea de la Timişoara nimic nu anunţa clipele de tensiune care au urmat.


Avionul a pus trenul de aterizare pe pistă şi în acel moment aeronava s-a lăsat spre spate. Pilotul a accelerat, lăsând impresia că va decola din nou. ATR-ul s-a dus preţ de câteva secunde spre stânga, dar pilotul a reuşit să repună aeronava „Ialomiţa” pe traiectoria normală înainte să iasă pe câmp.

Printre pasagerii care au avut parte de aterizarea cu emoţii  s-a aflat şi delegaţia PD-L Timiş care a fost la întrunirea de la Bucureşti, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi candidatul pedelist la Primăria Timişoara, medicul Gheorghe Nodiţi. Nimeni nu a primit vreo explicaţie oficială din partea echipajului, stewardesa mulţumindu-se să ureze pasagerilor bin venit la Timişoara. Pedeliştii au făcut haz de necaz, bucuroşi că au scăpat întregi şi încercând să ghicească de ce era să dea rateu la aterizare pilotul.

8 COMENTARII

  1. pai daca nu m-ati lasat sa termin lucrarile la pista, si aveam si cea mai performanta matura si un tirnacop cu gps care detecteaza gaurile din pista

  2. Pe vremea când am învățat eu cum se face presă (ți-am lăsat numele întreg ca să mă poți identifica), știrea se verifica din trei surse. Măcar două ar fi mers, nu? Pilotul/echipajul sau compania.
    Aveam așa o impresie bună despre nivelul la care foștii mei colegi continuă să lucreze la Timișoara…

  3. Domnule Tarnacop – cam atat ai avut in dotare, pentru ca in tot mandatul conducerea numita politic der pDL, nu s-a preocupat de reparatia pistei, siguranta pasagerilor pentru ei, se rezuma numai la prinderea maidanezilor si a ciorilor de pe camp!

  4. In aviatie NICIODATA nu se ascunde nici un eveniment oricit de mic ar fi, se merge pe acest principiu pentru a te pregati ulterior.Din aceasta cauza orice ZIARIST cauta o informare CORECTA si REALA alfel RISCA un proces atit cu compania care a efectuat zborul, nu mai vorbim de credibilitate .Oricum se pare ca se confunda un zbor mai greu cu un posibil eveniment ,lucru de inteles pentru necunoscatori.In momentul cind nici compania, nici autoritatea aeoportuara nu face nici o comunicare inseamna ca nu a fost NICI UN EVENIMENT si ar fi cerebral sa gindim mai bine inainte sa dam o stire de acest gen

  5. V-ati speriat degeaba. Pilotul l-a „umflat” la aterizare poate si din cauza vitezei si directiei vintului. Avionului i s-a imprimat o viteza mai mare decit cea de contact pentru incarcatura de la bord si tragind brusc de mansa, portanta si-a spus cuvintul. Cert e ca devierea de la ax s-ar datora faptului ca pilotul stiind ca e in limita de viteza n-a corectat deriva din palonier ca sa nu se angajeze. Eu cred ca pilotul a procedat corect in conditiile date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.