EXCLUSIV Un bărbat dat dispărut, găsit ucis cu lovituri de cuţit lângă...

EXCLUSIV Un bărbat dat dispărut, găsit ucis cu lovituri de cuţit lângă pădurea de la Sinersig UPDATE 4 Ce răni i-a provocat agresorul

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timiş sunt din nou în alertă după ce un bărbat a fost găsit asasinat, în această seară, în jurul orei 17,30, lângă pădurea de la cutitSinersig. Din primele informaţii, victima ar fi fost lovit de mai multe ori cu un cuţit în zona abdomenului, criminaliştii plecând la faţa locului.


Maşina mortului a fost descoperită, astăzi, la amiază, în Timişoara, fiind vândută la a treia mână. Este posibil ca moartea bărbatului să aibă legătură cu vânzarea maşinii. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Cristian Ursulescu, în vârstă de 23 de ani, a dispărut de la domiciliu de sâmbăta trecută, iar marţi tatăl său a reclamat de marţi dispariţia. Este posibil ca victima să fi fost ucis în altă parte şi dus la marginea pădurii.

UPDATE 2 Ultima oară când a fost văzut în viaţă de apropiaţi, bărbatul a spus că se duce la o întâlnire ca să rezolve o problemă cu nişte bani, dar nu s-a mai întors acasă.

UPDATE 3 Ursulescu a fost arestat şi condamnat în 2008 la trei ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce a fost implicat într-o altercaţie.

UPDATE 4 Victima a fost lovită de trei ori cu cuţitul şi avea gâtul tăiat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.