Un taximetrist a fost tâlhărit de mașină după ce i s-a pus...

Un taximetrist a fost tâlhărit de mașină după ce i s-a pus cuțitul la gât

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi suspecţaţi că au ameninţat cu un cuţit un taximetrist şi i-au furat taximetrul pe care l-au tamponat de un stâlp au fost cutitreţinuţi de poliţiştii hunedoreni. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către un taximetrist în vârstă de 46 de ani despre faptul că în timp ce transporta doi clienţi spre cartierul Răcăştia din Hunedoara, în momentul în care a ajuns pe strada Furnalelor, a fost ameninţat de către clienţi cu un cuţit. „În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că taximetristul a luat cei doi clienţi din staţia aflată în zona Union, s-a îndreptat spre cartierul Răcăştie,  iar când au ajuns pe strada Furnalelor, aceştia i-au solicitat să oprească autoturismul pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, au coborât amândoi, iar când s-au întors unul dintre ei a urcat lângă şofer şi l-a prins după gât spunându-i să le dea cheia maşinii şi banii, timp în care celălalt client a deschis portiera şoferului, l-a prins pe taximetrist după gât, şi l-a înţepat uşor cu ceva metalic în zona cefei, spunându-i şi el să le dea banii şi maşina.


Apoi taximetristul a fost tras afară din maşină, a fost buzunărit de cei doi, care i-au luat portmoneul cu actele personale şi banii, i-au smuls staţia de emisie recepţie, după care s-au deplasat cu autoturismul circa 30 metri, însă l-au abandonat fiindcă au tamponat un stâlp de iluminat public”, a declarat Niţu.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat în mai puţin de jumătate de oră de la primirea sesizării pe unul dintre prezumtivii autori Virgil C., de 36 ani, din Hunedoara, faţă de care a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. În urma unei acţiuni efectuate de către poliţiştii hunedoreni, în cursul zilei de joi a fost prins şi reţinut şi al doilea suspect. Alin Ş., de 24 ani, din Hunedoara, pe numele său fiind deja emisă ordonanţă de reţinere. Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

UPDATE Cei doi au primit mandate de arestare preventivă pe 29 zile după ce au fost audiaţi la Tribunalul Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.