EXCLUSIV Fostul ministru de Interne, Traian Igaş, prins conducând fără centură, fără...

EXCLUSIV Fostul ministru de Interne, Traian Igaş, prins conducând fără centură, fără permis la el şi cu farurile stinse. Vezi ce a păţit şi ce a scris în procesul verbal

20
DISTRIBUIȚI

traian igas 22

Fostul ministru de Interne, pedelistul Traian Igaş, a avut surpriza să fie tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Arad, săptămâna trecută.


Agenţii au observat că o maşină pleacă din parcarea unui restaurant şi avea farurile stinse. Când au oprit maşina au avut surpriza să constate că la volan se afla fosul lor şef, senatorul Traian Igaş, care nu avea centura de siguranţă pusă.  Când i-au solicitat permisul de conducere, pedelistul a declarat că nu-l are la el. Agenţii i-au întocmit un proces verbal de contravenţie pentru că a circulat cu farurile stinse, nu a avut permisul la el şi nu purta centura. I-au dat avertisment plus mai multe puncte de penalizare. Conform mai multor surse din Poliţia Arad, fostul ministru a consemnat la rubrica observaţii „lipsă orientare”. Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Dorin Goilean, a susţinut că nu poate da informaţii despre faptele contravenţionale a vreunei persoane fizice. La fel de lipsit de răspunsuri a fost şi atunci când l-am întrebat dacă soţia sa îi ţine contabilitatea firmelor lui Igaş, Goilean afirmând că „nu pot nici să confirm, nici să neg la această întrebare. Dacă ar exista un contract este o chestiune confidenţială între soţia mea şi respectiva firmă. Nu este treaba mea să ştiu”.

20 COMENTARII

 1. L-A PESCUIT,BULANGII SOVIETICI !!! PAI LE TAI SALARIU’ 25% ,BANII DE HAINE SI VREI SA CRED CA A FOST UN CONTROL INOPINAT SI CORECT !? L-A PESCUIT,UN ACT MISELESC TIPIC COMUNIST !

 2. pai a scris bine, ce aveti cu omu’, aveti voi ,,informatii” ca ar avea ORIENTARE? pai, cu ce sa se orienteze , daca n-are?…oameni rai, oameni rai….nici sincer nu mai poti sa fii in tara asta.

 3. Deci 3 contraventii si i-au dat avertisment? Cat de clara e treaba asta…
  Pe cine mai iarta politistii asa? Isi freaca mainile de bucurie sa te prinda cu ceva. Ori isi fac planul de amenzi, ori fac un ciubuc.

 4. Are si el un merit l-a facut pe granicerul analfabet handra general ca e vecinul sau. si -a amintit igas ca handra cind era sef la nadlac il lasa si pe el sa lucreze……….prin pctf la valuta si a fost recunoscator cind a ajuns sef. mai mult caracter are igas decit handra si stiu ce spun.

 5. Omu’ asta a reusit sa-si dea bacalaureatul pe la 24 de ani si a absolvit o facultate – la Arad, unde altundeva ar fi putut???!!! – la vreo 28-30 de ani …. si se ia la tranta cu limba romana de cate ori deschide gura …

 6. deci: lipsa lumini de intalnire, lipsa acte si fara centura = AVERTISMENT
  banuiesc ca acest lucru e valabil pentru toti romanii si aradenii ?!
  is curios cate puncte iau dat !!!

 7. Asa a condus si MAI tot lipsa de orientare avea, un tampit,incult care a dat bacu la 30 de ani, imi vine sa tip ce cretini ne conduc,sa vina VLAD TEPES!!!!

 8. avertisment…saracul! daca primea amenda murea oare de foame? la cat au supt bugetul tarii sigur nu murea de foame! asa ca merita amenda maxima!

 9. P.S. gunoiul tot gunoi ramane! dupa ce ca a primit avertisment mai si spune … „lipsa de orientare”! Eu daca eram politist il scuipam intre ochi!

 10. Nu se poate asa ceva !!!Fara cuvinte !!!Din „surse” am aflat ca cei din echipaj,au „pus-o” !!!Iar despre:Igaș nu e doar prost. E de-a dreptul imbecil. Reiese din toate declarațiile sale. Ăsta e cel mai mare rău pe care PDL l-a făcut acestei țări. A scoate în față tot felul de ipochimeni, pe care să-i pui să conducă ministere, asta ține de o dorință bolnavă de a distruge statul român! Asta a reușit PDL, în ultimii ani. Promovând prostia, incompetența și impostura a distrus instituțiile statului, a distrus Parlamentul, a distrus democrația. Și e pe cale să distrugă și presa. În viața mea nu am văzut ziariști care să critice alți jurnaliști pentru că își fac treaba. Există, la ora asta, mulți pupincuriști pedeliști care nu se mulțumesc doar să se prostitueze pentru PDL. Ei sar la gâtul jurnaliștilor care scriu împotriva puterii, criticându-i pentru asta. Nici când PSD-ul ne alerga, între 2000 și 2004, cu Garda Financiară, la ordinul lui Liviu Luca și al PSD, nu am întâlnit așa ceva! Dar asta-i altă gâscă-n altă traistă.
  Igaș, pentru că de la el am plecat, a spus azi așa: “Trebuie să facem o anumită dreptate. Dacă în 2007 şi 2008 s-au alocat sume către primării PSD şi PNL, actualul Guvern trebuie să vină acum în sprijinul primarilor PDL pentru că ei au fost vitregiţi. În aceste localităţi sunt oameni care aşteaptă să primească ce au primit şi alţi oameni în alte localităţi din primăriile conduse de PSD şi PNL în 2008, mi se pare normal să echilibrezi aceste sume care se duc la administraţiile locale.” Deci, domnul Igaș, care, pentru binele PDL, nu ar trebui să umble liber și să dea declarații, spune clar cum stă treaba: PDL nu a venit la putere pentru a conduce România și pentru a le face viața mai bună românilor. Nu, PDL au împărțit țara în două și trage cu cei care susțin partidul. Volosevici nu e primarul ploieștenilor, ci al pedeliștilor, Anastase e reprezentanta lui Băsescu în Parlament, nu a românilor, Băsescu este președintele celor care-l mai susțin, nu al României. Următorul pas, creșterea salariilor membrilor PDL! Așa ar fi normal, nu? Într-o țară normală, Igaș ar fi fost obligat să revină la ospătărie, după o asemenea declarație.

  PS: Martorii lui Băsescu vor spune că la fel au procedat și hoții care au condus România înaintea PDL. Corect! Problema e că noi v-am votat, tâmpiților, tocmai pentru că vroiam – iar voi ne-ați promis că puteți livra asta – o țară normală. Din păcate, ne-ați futut direcția și mai rău!

 11. Accesări: 2398
  Sorin Popa
  Publicat Miercuri, 07 decembrie 2011
  Igas, atac, din nou, la limba română
  Acasă » Accente » Perle şi scoici

  Prezent în plenul Senatului pentru a răspunde acuzaţiilor cuprinse în moţiunea iniţiată de USL – „Nesiguranţa lui Igaş – pericol pentru siguranţa cetăţeanului!”-, ministrul a gafat din nou.

  În discursul pe care l-a rostit s-au strecurat mai multe greşeli. Ministrul a folosit cuvintele „criminologen” şi „complect”, în loc de „criminogen” şi „complet”.

  Traian Igaş a fost de nenumărate ori ironizat din cauza greşelilor gramaticale. Acesta a afirmat chiar, într-o conferinţă de presă, că greşelile vor fi făcute în mod intenţionat, pentru a fi „băgat în seamă de presă”.

  „O să vă spun patru vorbe, dintre care două aşa cum trebuie şi două cu dezacord. Dacă nu fac niciun dezacord, din păcate nu mă preia nicio televiziune nici cănd spun lucruri bune”, a spus Traian Igas.

  Într-o conferinţă de presa din luna iunie, în care a anunţat o nouă tăiere a veniturilor angajaţilor MAI, ministrul Igaş a declarat: „Liderii de sindicat să nu mai dezinformeze cum obişnuieşte să facă de fiecare dată. Am rugămintea să nu mai dezinformăm, să creăm panică”.

  O lună mai târziu, Igas a spus branconaj şi nu braconaj, cum ar fi fost corect.

  Încercând să comenteze pe marginea subiectului generat de cazul primarului din Brad, Florin Cazacu, care intrat în greva foamei, iată ce a ieşit. „Vorba proverbului: Cri, cri, cri, toamnă gri…”. „Toată vara a stat şi acum vine şi cere bani”.

  Una dintre declaratiile făcute de ministrul de interne de la tribuna parlamentului, referitoare la francezi, rămâne însă memorabilă: „Nu uitaţi că au avut colonie juma’ de lume. Şi încă se duc pe principiul ăla. Deci, altele sunt … FACE EI CEVA pe MCV-ul nostru. Nici nu-i interesează. Ei au alte interese, se comportă ca o ţară care a avut ani mulţi colonii peste tot”.

 12. Traian Igaş, cel mai agramat ministru

  Postat în: ALEGERI 2012, Povestea verticală, România, Azi, SpuMe şi Tu! | 5 Februarie 2012
  PREAMBUL: Am ales să prezentăm astăzi acest articol şi pentru că schimbarea ministrului Igaş este iminentă, mai ales în situaţia demisiei guvernului. În afară de acest fapt, considerăm că este de datoria noastră să prezentăm şi de ce trebuie să plece de la MAI demnitarul Traian Igaş. Pentru că în virtutea unor alegeri anticipate, în fruntea instituţiei care va organiza atât alegerile locale, cât şi legislative trebuie să fie un om responsabil, cu discernământ şi care să inspire încredere.
  Iată acum motivul:
  Ex-ministrul Traian Igaş, omul ce s-a aflat în fruntea uneia dintre cele mai importante structuri din ţară, Ministerul Administraţiei şi Internelor, are toate şansele să rămână în istorie drept „cel mai agramat ministru” care a trecut vreodată pe la Palatul Victoria. Perlele sale din ultimele zile îl aşază în compania selectă a altor politicieni certaţi cu limba română, dintre care se remarcă, bineînţeles, Elena Băsescu şi Marian Vanghelie.

  În acest weekend, cei care l-au urmărit la televizor pe Traian Igaş au fost răsplătiţi din plin. Mai toate apariţiile PDL-istului s-au lăsat cu expresii catastrofale, iar românii care îl priveau de-acasă probabil că împleteau hohotele de râs cu ruşinea că sunt reprezentaţi de un agramat.

  Sâmbătă, după videoconferinţa cu prefecţii de la MAI, politicianul a declarat în faţa presei că „nicio localitate nu este vădită de energie electrică”. Este limpede că voia să spună „văduvită”, adică „lipsită”. În orice caz, îi amintim ministrului că „vădit” înseamnă „evident”.

  Zăpezile de altădată sunt în mintea lui Igaş

  Dar această gafă este doar cea mai recentă dintr-o serie foarte lungă de poticneli. Vineri, doar cu o zi înainte de dilema „vădit-văduvit”, Traian Igaş s-a împiedicat de-un alt cuvânt, taman în toiul unei conferinţe de presă televizate: „Cetăţenii să nu încerce în această perioadă … sau să nu plece la drum dacă nu este impetuos … impetuos necesar”. De această dată, omul a încercat să folosească expresia „imperios necesar”, dar a înlocuit „imperios” cu „impetuos”, care înseamnă „tumultuos, năvalnic”.
  Dacă aşa s-a exprimat omul care avea menirea de a ne da sfaturi şi informaţii utile în această perioadă, să ne mai mire că românii s-au panicat şi au dat iama prin magazine ca să-şi facă provizii de parcă venea iarna nucleară? Vinovat e tot Igaş, care a declarat pentru un ziar central că vin zăpezile de altădată, mai precis „nămeţii de cinci metri din 1954”.

  Ploaia de greşeli te îngheaţă mai ceva ca „freezing rain”

  Dar să revenim la bâlbe şi dezacorduri. În decembrie anul trecut, în discursul ţinut în faţa Parlamentului, Igaş a folosit varianta inculţilor pentru cuvântul „complet”, adică a vorbit despre o chestiune „complectă”. Tot atunci a inventat un cuvânt nemaiauzit în lumea oamenilor care s-au ţinut cât de cât de şcoală: „criminologen” în loc de „criminogen” (n.n.- care generează o crimă sau favorizează producerea ei).
  De ce s-o complica bietul om cu astfel de neologisme când el nu reuşeşte întotdeauna să facă banalul acord între subiect şi predicat?

  Într-o conferinţă de presă din iunie 2011, în care a anunţat o nouă tăiere a veniturilor angajaţilor MAI, Traian Igaş li s-a adresat în felul următor liderilor de sindicat ce ameninţau cu declanşarea unor acţiuni de protest: “Liderii de sindicat să nu mai dezinformeze cum obişnuieşte să facă de fiecare dată. Am rugămintea să nu mai dezinformăm, să cream panică“.

  Mai mult, de fiecare dată când vorbeşte despre braconaj, Igaş introduce un „n” suplimentar pentru a fi sigur că poceşte şi acest cuvânt: “Astăzi avem mai multe structuri care se suprapun în ceea ce înseamnă controlul piscicol, ceea ce înseamnă branconajul. (…) Branconajul e destul de mare”.

  Glumă a la Igaş: greşeşte intenţionat

  Ministrul a încercat să dreagă busuiocul la un moment dat şi a spus că face intenţionat greşeli pentru a fi remarcat de presă: „O să vă spun patru vorbe, dintre care doua aşa cum trebuie şi două cu dezacord. Dacă nu fac niciun dezacord, din păcate nu mă preia nicio televiziune nici când spun lucruri bune”.
  Până una-alta, aşteptăm cu interes cartea despre experienţa sa în fruntea ministerului, pe care Traian Igaş a anunţat că o va scrie la un moment dat. „Va veni momentul în care voi scrie şi eu o carte, mai ales că de un an de zile de când sunt în minister am putut să văd foarte multe lucruri şi am acumulat foarte multă experienţă în acest sens”, ne-a ameninţat PDL-istul.

  Putem să bănuim cum va arăta cartea lui Igaş, mai ales dacă ne amintim că actualul ministru de Interne este singurul de după Revoluţie care şi-a dat examenul de bacalaureat la 24 de ani, după ce a făcut liceul la seral. Cum a reuşit să termine domnul Igaş Facultatea de Drept la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad sau cum a absolvit masteratul de la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Aurel Vlaicu” tot din Arad, rămân taine pe care probabil că nu le vom pricepe niciodată.

  Voi ce părere aveţi? Este normal ca într-un guvern al unei ţări membre în Uniunea Europeană să existe oameni atât de slab pregătiţi precum Traian Igaş?

  Dan Micu

 13. trebuia legat,catuse, bulane si pus sa desparta-n silabe!!!!
  la o televiziune la o ora de maxima audienta!!!
  cred ca erau razbunati si iepurii omorati de braNconieri!!
  acest domn este un leș lipsit de onoare,educație și bun simț.
  așteptam sa-l mai prinda pe domn, poate cu …..port ilegal de permis de conducere, ca pare tare neștiutor de carte……

 14. I-au dat AVERTISMENT ca e sarac si nu are bani. Auzi la el , lipsa de orientare. Ce sa-i ceri D-nului BRANCONAJ. Atat il duce capul atat poate sa scrie.

 15. Stati luinistiti, ca pana cand COROPIJNITA pdlista {fostul sef suprem} al pdlului nu va disparea,inca vor mai misca puzderia de VIERMI pdlisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.