Robu şi Bojin despre noile ALIANȚE care ar putea apărea în Timiş...

Robu şi Bojin despre noile ALIANȚE care ar putea apărea în Timiş după ruperea oficială a USL

2
DISTRIBUIȚI

robu bojin scena

Ruperea USL la nivel național, după săptămâni de frământări și negocieri pe tema numirii lui Klaus Iohannis de la PNL pe post de vicepremier naște primele reacții și în urbea de pe Bega. A spart gheața șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, care a acuzat PSD că nu a dorit să îl aibă pe Iohannis vicepremier, că nu și-a respectat angajamentul de a susține candidatul PNL la prezidențiale și că a fost mult prea preocupat de a acapara puterea. Robu a atențioant că „în condițiile date, am votat pentru ieșirea de la guvernare și desființarea USL. Consider că USL a fost un proiect politic serios, dar PSD l-a trădat! Cred în capacitatea PNL de a face performanța „pe picioarele lui” și voi pune umărul la maximum – în primul rând prin rezultate în administrație, pentru Timișoara și timișoreni! – pentru ca acest lucru să se întâmple.


Deci, revenim la… „Prin noi înșine!”Cu scuzele de rigoare față de toți cei care, ca și mine, au crezut sincer în proiectul USL, pentru cota parte de vină, în opinia mea foarte redusă, dar nu nulă, care ne revine și nouă, liberalilor, pentru eșec”.

De cealaltă parte, șeful PSD Timiș Titu Bojin s-a dovedit a fi lipsit de ranchiună la adresa colegilor din PNL și a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu am discutat niciun fel de varinte de alianțe în consiliul local sau județean, niciun fel de schimbări de directori. Eu sunt în drum spre Oradea unde vor avea loc negocieri pentru proiecte transfrontaliere. Nu am avut discuţii pe tema alianţelor. Eu mi-am dorit să nu se rupă USL, dar probabil că e mai bine că s-a rupt pentru  că, având în vedere ultimele evenimente, era clar că nu fucţiona și astfel riscam să adoptăm legi sau proiecte pe care să nu le analizăm corect. Rămân deschis colaborării cu PNL la nivelul judeţului Timiş și în consiliul local și în cel județean, dar trebuie să fim mai atenţi ce vorbim unul față de altul, trebuie să venim cu proiecte pentru a fi sprijiniți de guvern. Asta pentru că nu suntem unii buni sau alții răi, lucrurile bune și rele le-am făcut împreună”.

2 COMENTARII

  1. Faceti cea mai mare greseala. Sefii liberali din deconcentrate au dat ordin subalternilor , ca impreuna cu prietenii si familiile acestora , sa faca liste de sustinerea PNL la europarlamentare. La fel fac si PDL-istii si UDMR-istii vopsiti ramasi pe functii. In acelasi timp multi PSD-isti dezamagiti ca au fost pacaliti de lozinca ,, Dreptate pana la capat” , nu vor participa la vot. Raspunderea ramane pe umerii liderilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.