Motociclist, grav rănit după ce o mașină i-a tăiat calea în fața...

Motociclist, grav rănit după ce o mașină i-a tăiat calea în fața cimitirului GALERIE FOTO

6
DISTRIBUIȚI

accident motocicleta lugoj 1

Un motociclist a fost grav rănit, astăzi, după ce șoferul unui Logan i-a tăiat calea. Accidentul s-a petrecut pe strada Făgetului din Lugoj, chiar în fața cimitirului. Șoferul mașinii, un bărbat de 70 de ani, nu a ținut cont că este linie continuă și a întors mașina. Nu a observat că dinspre Făget venea o motocicletă. Tânărul în vârstă de 32 de ani, nu a mai putut evita impactul și a intrat în roata din dreapta spate a Loganului. Motociclistul a fost proiectat prin aer și s-a izbit de caldarâm, vehiculul pe două roți fiind distrus.


Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și l-a transportat de urgență la spital, cu mai multe răni grave. După primele investigații se va decide dacă se impune transportarea lui la Timișoara. Accidentul s-a produs la doar câteva zeci de metri de locuința motociclistului. Agenții de la Poliția Rutieră nu au putut discuta cu bătrânul care conducea Loganul, acesta fiind în stare de șoc.

Foto lugojonline.ro

6 COMENTARII

  1. o regula de conduita preventiva spune ca atunci cind vezi o masina ca circula cu viteza redusa inseamna ca cauta loc de parcare si este foarte proababil sa iti taie calea.

  2. Javra aia de basinos de 70 de ani trebuie dus rapid la azil jigodia dracu ,acolo sa -si bea urina tampitul .Mori cretinule mai repede pana nu omori tu pe altul imputitule de hodorog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.