Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, despre senatorul Ilie Sârbu „un cap...

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, despre senatorul Ilie Sârbu „un cap al mafiei locale a cărui influenţă a fost de a-şi pune fiica în PE şi de a-şi primi în Parlament ginerele”

3
DISTRIBUIȚI

barsasteanu funeriu04_resize

Un adversar de temut pentru PSD și elementul care va lega partidele de dreapta – asta se dorește a fi candidatul PMP Timiș  pentru colegiul III și pentru Parlamentul European, fostul ministru al Educației Daniel Funeriu. Acesta a declarat astăzi că face un apel public către toţi oamenii de dreapta din Timişoara și oamenii anti-PSD din Timişoara să se alieze acestei candiaturi.

”Motto-ul ultimilor doi ani din politica românească a fost uniunea dreptei.


Mulţi au vorbit despre ea, dar nimeni nu a reușit să
o facă până astăzi. Prima mea propunere pentru partidele de dreapta este să semneze protocolul pentru alegeri corecte şi să se angajeze să se organizeze cum trebuie în secțiile de vot pentru a opri furtul dinspre PSD. Este un apel izvorât înspre PNŢCD, PP-DD, Noua Republică, Forţa Civică, PNL, PDL”.

Deși a  promis că va avea o campanie curată, Funeriu a făcut deja un prim atac la adresa senatorului PSD Ilie Sârbu, despre care a spus că este „un cap al mafiei locale a cărui influenţă a fost de a-şi pune fiica în PE şi de a-şi primi în Parlament ginerele. Dacă Sârbu e un aşa bun politican de ce nu a adus bani la spitalul de copii, de ce nu a făcut gara din Timişoara. Influența marelui politician a fost legată de propriile interese”. Fostul ministru spune că va fi votat de timișorenii care vor un trai mai bun, corectitudine și diplome pe merit.

3 COMENTARII

  1. Scuze, dar cine-i dl.Funeriu ? si ce a facut pt zona ?
    Nefiind timisorean, cum de candideaza pe liste in Timisoara, si nu in Tulcea de exemplu ?
    Ce treaba are domnia sa cu cei din colegiul 3 Timisoara ?!
    Stie macar sa ajunga de capul lui la alegatorii din colegiul 3(cunoaste zona), sau trebuie sa-l duca raspandacii PDListi de manuta prin zona(aaa,pardon PartMiscareaPopulara).
    Sau, PMP Timisoara nu are pe cine baga in fata?!
    Aaaaaaaaaaa, a promis o campanie curata, dar deja a facut un prim atac dur la concurenta. Pai daca din prima minte/nu se tine de cuvant, ce sa te mai astepti!?!

    • dar banditu’ asta de Ilie Sarbu,ce cauta din Caransebes sa candideze in Timis/Timisoara !!! AUD ?

  2. nu ca sa-i iau apararea lui Sarbu, dar totusi a avut(poate inca are) domiciliu/buletin de Timisoara, a trait si muncit in Timisoara. Ca nu-i de origini din Timisoara, asta-i alta poveste. Ca majoritatea timisorenilor – sunt veniti de undeva. Dar sa aduci pe cineva pe care sa-l plantezi ca reprezentant al unor oameni – si ala habar sa nu aiba de istoricul locului e o eroare grava. Se practica politica asta cand nu ai pe cine pune dar speri la o masa de simpatizanti. Vezi pe dl. Vasile Balga din Oradea – parlamentar PDL de Timis. Sau fosta europarlamentara independenta trecuta mai apoi in PDL Elena Basescu ce reprezenta la vremea respectiva Timisul (avea biroul de europarlamentar la PDL-Timis), si lista din alte judete poate continua. Ce sa faci cu unii care cica te reprezinta, dar care nu locuiesc/nu cunosc problemele zonei, decat sa-i trimiti la gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.