Proiecte de două milioane de euro în două localități din Timiș. Ce...

Proiecte de două milioane de euro în două localități din Timiș. Ce alte vești bune aduce Titu Bojin de la București

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin presedinte PSD Timis, Gheorghe Ciobanu deputat (19)

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost, ieri, la București, unde a avut mai multe întrevederi cu reprezentanți ai autorităților centrale.


Președintele CJ Timiș anunță că, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a discutat despre cele 131 de proiecte de drumuri aprobate pentru județul Timiș. De asemenea, Titu Bojin vine și cu două vești bune pentru localnicii din Nădrag și Fârdea, unde au fost aprobate două proiecte noi, fiecare în valoare de aproximativ un milion de euro.

Președintele CJ Timiș nu a omis să se întâlnească și cu cei ce la Ministerul Transporturilor, cu care a discutat despre realizarea celor patru descărcări de pe autostradă, la Sânandrei, Recaș, Șanovița și Bethausen. „Urmează ca Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara să se ocupe în mod direct de acest proiect. Tot la Bucureşti am discutat şi despre faptul că CJ Timiş trebuie să transmită hotărârea privind preluarea Spitalului CFR din Timişoara, astfel încât această unitate să treacă în subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara”, anunță Titu Bojin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.