Bărbatul care și-a împușcat un consătean în lanul de porumb a fost...

Bărbatul care și-a împușcat un consătean în lanul de porumb a fost arestat. Cine este suspectul

2
DISTRIBUIȚI

arma-de-vanatoare

În acest sfârșit de săptămână a fost arestat vânătorul care, din greșeală, și-a împușcat mortal un consătean, pe un câmp. Crima s-a petrecut în prima săptămână a lunii septembrie. Victima se afla pe un lan cultivat cu porumb, de unde încerca să fure știuleți, au arătat, la momentul respectiv, anchetatorii.

În cursul zilei de 16 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat bărbatul bănuit că ar fi comis o infracţiune de ucidere din culpă la începutul lunii septembrie.


„În noaptea de 6 spre 7 septembrie a.c., poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu. Din verificările efectuate s-a stabilit că persoana decedată a fost un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitatea Bărbosu. La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului. Persoana decedată împreună cu concubina sa, în cursul nopţii, s-au deplasat cu un autoturism pentru a sustrage ştiuleţi de porumb din lan. Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat”, a declarat Ancuța Chețan, ofițerul de relații cu presa al Poliției Caraș Severin.

A fost identificat S.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Valeapai, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin şi ulterior judecătorul a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. BINE A FACUT!!! Ar trebui sa avem dreptul sa ne aparam proprietatea… ca doar e „garantata” de constitutie! Dar nu avem nici o sansa in fata jegurilor carora li se pare normal sa ia din munca altuia, atata timp cat avem imbecilele de legi din momentul de fata. Legal sau nu, daca fiecare hot ar sti ca risca sa fie impuscat/decapitat/mutilat… am avea mai putine infractiuni de genul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.