Diseară, un nou protest „pro-diaspora și anti-corupție” la Timișoara. Ce spune primarul...

Diseară, un nou protest „pro-diaspora și anti-corupție” la Timișoara. Ce spune primarul Nicolae Robu despre organizare

0
DISTRIBUIȚI

Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, a comentat şi vizavi de mitingul care va avea loc în această seară la Timişoara, dar şi vizavi de incidentele de săptămâna trecută.

„Presa centrală pesedistă a dezinformat promovând ideea că mitingul de săptămâna trecută a fost organizat prin aducere cu bani a unor oameni de joasă speţă. (…) Am dat aprobare pentru un nou miting pentru ziua de astăzi. Cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută noi ca şi PNL nu avem nicio implicare asupra mitingului”, a spus Robu.

Fiindcă participarea studenţilor va fi redusă ca urmare a weekendului prelungit oferit de guvern pentru a putea vota în localităţile de domiciliu, primarul spune să speră ca în stradă să iasă cât mai mulţi timişoreni.


Chiar şi aşa edilul nu vrea să facă un pronostic privind cifra participanţilor şi susţine că e doar o coincidenţă că organizatorii mitingului şi PNL au aceeaşi viziune.

Întrebat dacă va ieși în stradă alături de protestatari, edilul a menționat că momentan nu își cunoaște programul. Legat de flashmob-ul PSD Timiş de ieri, Robu a spus că nu are idee despre acest eveniment şi că nu este informat despre orice lucru lipsit de importanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.