Daruri, teste gratuite și informații cu ocazia „Zilei mondiale de luptă împotriva...

Daruri, teste gratuite și informații cu ocazia „Zilei mondiale de luptă împotriva diabetului”, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În fiecare an, data de 14 noiembrie este marcată de „Ziua mondială de luptă împotriva diabetului”. Cu această ocazie, cluburile de servicii Lions din întreaga lume trag un semnal de alarmă cu privire la pericolul pe care îl reprezintă această boală.

Membrii cluburilor vor vizita cămine de bătrâni, spitale de copii, iar medicii vor efectua teste gratuite ale glicemiei.


Tot azi se vor desfășura acțiuni de conștientizare a populației în legătură cu efectele acestei boli. Oamenii vor primi broșuri care prezintă informații legate de apariția diabetului, complicațiile pe care le generează, dar și informații cu privire la depistarea precoce și adoptarea unui stil de viața sănătos.

Astăzi, în Timişoara, membrii cluburilor Lions vor marca „Ziua mondială de luptă împotriva diabetului” prin vizita la Secţia Clinică Pediatrie III, compartimentul Diabet  Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul  Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu”. Cu această ocazie, micuții vor primi un tort de fructe, evident, fără zahăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.