IMAGINILE GROAZEI de la incendiul violent care a cuprins adăpostul pentru câini...

IMAGINILE GROAZEI de la incendiul violent care a cuprins adăpostul pentru câini al firmei Danyflor UPDATE 2 Câte animale au ars de vii GALERIE FOTO și VIDEO

34
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1051869163">

Un incendiu violent a izbucnit, astăzi, în jurul orei 13, la adăpostul pentru câinii fără stăpân, aparţinând firmei Danyflor, aflat la marginea Timişoarei, pe şoseaua care leagă municipiul de Stamora Moraviţa. Pompierii au fost alertaţi de un apel primit la 112 şi imediat un echipaj de intervenţie a fost trimis la faţa locului. Flăcările au izbucnit într-o clădire folosită ca depozit şi riscau să se extindă spre padocurile unde sunt adăpostiţi câinii. Un fum gros a învăluit întreaga zona, angajaţii firmei mutând animalele din zona unde era pericol de incendiu. Vom reveni cu amănunte. 

UPDATE 1 Pompierii sosiţi la faţa locului au solicitat întăriri pentru a reuşi să limiteze efectele dezastrului. Pe lângă echipajele ISU Banat şi angajaţii Danyflor au sosit şi cei de la Salvo, care au eliberat câinii din padocuri şi i-au dus într-o curte. Cea mai mare problemă a reprezentat-o fumul gros. La faţa locului a sosit şi directorul Direcţei Mediu din Primăria Timişoara, Adrian Bere, pentru a vedea ce se întâmplă. Prima sa constatare a fost „cu natura nu te poţi pune”. Operaţiunile de salvare continuă.

UPDATE 2 Conform pompierilor militari, în incendiu au murit arşi de vii 40 de câini din adăpost.


34 COMENTARII

    • MANCAM MUORTI MA-TI INFECTA SI CURVA DE CENTURA ……IMPUTITA SI PUTREFACTA. MUORTI MA-TI SI BUNICI TAI INFECTI SI SCARBE ORDINARE !!!!!
      MUORTI MATI SI FAMILIA CURVA TA !!!!!!!

    • sa mori ars de viu, iti imaginezi cata durere??…..cu ce ti-au gresit tie cainii, sa le doresti moartea??…….sunt niste animalute!!!…..sunt devodati omului, sunt suflete curate……NOI NE TRADAM PRIETENII……noi, oamenii, ne meritam soarta!!……sa vada Dumnezeu toate ispravile oamenilor si sa-i pedepseasca….AMIN

    • Timisoreangetbeget mai bine taceai. incredibil cata rautate si nesimtire sa te gasesti asa vorbind. oare in loc de inima ai o piatra? mai bine ai invata putina gramatica, ,,sa mananca” si creierul tau putina inteligenta. daca e posibil. sa iti fie rusine. mizerabil comentariu, mizerabil caracter!!!

  1. sa-i multumim asasinului Ponta. de cand a dat legea criminala „natura” cu 2 picioare omoara, incendiaza, distruge. Mama lui Ionut esti fericita? ti-ai ucis copilul si ai dat nastere unui masacru. esti in al noualea cer acum! acolo sa ajungi cu tot neamul tau de psihopati. ucigasi de caini si de copii ce sunteti

    • stai linistit ca legea cu uciderea cainilor au sustinut-o si cei de la PNL ,ca sa nu mai vorbim de hotii din PDL .Daca ne aducem aminte ca inainte de alegerile parlamentare din 2012 USL (PSD+PNL) au respins propunerea PDL-ului privin uciderea in masa a cainilor fara stapan ,dupa ce au ajuns la putere au votat-o .Asa ca toti sunt niste hoti,mincinosi si criminali.Culmea este ca multi dintre iubitorii de animale i-au votat si ii vor vota in continuare si ei stiu bine asta .

  2. din cate stiu DNA-ul face controale la Primarie ,tare mi-e ca au ars si niste acte la Daniflor.Lui nea Bere ii transmit ca daca cu natura nu te poti lupta ,in Romania mai sunt si fenomenele: coruptie,hotie,jaf si indiferenta ,care de asemenea sunt fenomene care in Romania nu au sorti de izbanda .

  3. Întrebări legitime pe care nu le pune nimeni:
    De la ce fel de ateliere a izbucnit incendiul?
    Se cunoaşte cauza izbucnirii acestuia? (Este o anchetă în curs de desfăşurare?)
    S.C Danyflor are asigurare contra incendiilor?
    Dar plan de evacuare are?
    Câţi angajaţi ai societăţii se aflau în incinta acesteia la momentul incendiului? (Şi câţi vizitatori?
    Când a fost efectuată ultima instruire şi simulare de incendiu?
    Ce cantitate de hrană a fost arsă în incendiu?
    Au fost numărate cadavrele câinilor decedaţi şi dacă da, de către cine?
    Au fost prelevate cadavre pentru autopsiere? (Şi sunt acestea păstrate în condiţii adecvate (stare proaspătă)?)
    Cine va plăti pentru recuperarea daunelor?
    De ce în incintă se aflau circa 360 de câini când la momentul încetării contractului cu PMT erau pe la vreo 200 (cu toate adopţiile internaţionale din acest interval de timp)?
    Cine va fi găsit vinovat??? Ha? (Prin lege este fie administratorul societăţii sau persoana angajată cu atribuţiuni PSI în fişa postului)
    Mai sunt şi altele dar nu atât de evidente…

    • Si totusi,din pacate jigodiile cu doua picioare ca tine nu pot fi eutanasiate.Specimenele ca tine trebuiesc extirpate ca tumorile ptr ca tu reprezinti o tumoare ptr lumea asta!

  4. please help! This is dramatically worse. Al dogs suffered before the fire and had Problems like hell. So, if it is possible transfer some of the Dogs to Germany and Austria. Yust cry’d some tears. Don’t give the Dogs back to the street, The Government will kill them! Please, dont leavt the animals alone.

  5. Ştiu că privind acest aspect al vieţii urbei nu suntem toţi de aceeaşi părere şi nici nu vom fi vreodată după cât de mult se străduie unii să ne dezbine…
    Sunt multe de făcut într-o „cetate” precum Timişoara… pentru ea şi „oştenii” şi copiii săi… Însă problema asta rămâne nerezolvată şi nu va fi rezolvată deşi unii tari în clanţă au minţit în campanie cu tupeu nesăbuit…
    De mai bine de 8 ani ne confruntăm cu aceeaşi problemă… cea a câinilor comunitari… şi cui i-a fost atribuită/cadorisită chestiunea de către vechii şi noii copii de casă ai curţii? Unei societăţi comerciale numită S.C. Danyflor… Peste 8 ani de zile în care în vremuri bune încasau între 25.000 şi 35.000 de Euro lunar…
    Opt (8!) ani de zile n-a luat foc nimic… ca acum, taman cu o săptămână înainte de noua licitaţie (şi în plină campanie când nu observă nimeni) să ia foc şi să ardă peste 350mp de acoperiş ziua în amiaza mare când marea majoritate a angajaţilor erau acolo (nu se prind câini decât la sesizări) de la un simplu calorifer cu ulei…
    Pentru mulţi nu contează că au murit cel puţin 52 de câini (pentru cei care nu cunosc dedesubturile)… şi poate aşa şi e… nu-i mai aduce nimeni înapoi…
    Dar lipitoarea… căpuşa asta va rămâne pe noi cu un concubinaj odios după licitaţia din 11 Noiembrie…
    Asta am transmis prin email la office@isutimis.ro (şi o puteţi face şi voi de vă pasă măcar de independenţa puterilor în stat):

    Prin prezenta, A.V.S., domiciliat în Timişoara, ………………….adresa completă………. vă rog respectuos ca în baza legii 544/2001 privind accesul liber şi neîngrădit al persoanei la orice informaţii de interes public şi în conformitate cu Constituţia României şi cu documentele internaţionale ratificate de Parlamentul României să furnizaţi următoarele informaţii:

    În data de 4 Noiembrie a.c. la sediul S.C Danyflor s.r.l. (situat la adresa: DN 59 KM 12+200M – Şag societate comercială identificată prin: CUI 1828770, J35 /3914 /1991) şi care are ca principal domeniu de activitate înregistrat: “creşterea altor animale” a avut loc un incendiu soldat cu victime în efectivul găzduit datorate aparent (conform PV de intervenţie) unui “cablu electric defect” fără a se specifica însă alte detalii privind cauza ci doar efectele. Având în vedere că acest incident are un mare impact emoţional şi social (societatea în cauză găzduind la acel moment exemplare capturate de pe domeniul public al Municipiului Timişoara în baza contractului de atribuire directă şi anterior acestuia, contractului de gestionare a poulaţiei canine) dorim să cunoaştem răspunsul la următoarele întrebări legitime:

    1. A fost desfăşurată o anchetă oficială dincolo de Procesul-Verbal de la momentul incidentului? Conform rezultatelor acestei anchete (în care chiar dacă nu au fost victime umane, dar dată fiind amploarea incendiului şi efectele acestuia):
    2. Avea S.C. Danyflor un hidrant?
    3. Era acest hidrant funcţional la momentul incidentului şi care a fost data ultimei verificări a acestuia?
    4. Era S.C. Danyflor dotat cu stingătoare manuale conform legii şi normelor PSI?
    5. Erau stingătoarele în termenul de valabilitate? (Cunoscând că acestea trebuie reumplute şi verificate periodic.)
    6. Are S.C. Danyflor un plan de evacuare şi care este firma cu care acesta a fost elaborat? Care a fost data elaborării (ultimei aduceri la zi) ştiind că la S.C. Danyflor au avut loc în ultima perioadă extinderi ale spaţiilor construite?
    7. Toţi angajaţii S.C. Danyflor s.r.l. au semnat fişele de instruire privind normele PSI?
    8. Când a fost făcută ultima instruire a acestor angajaţi?
    9. Când a fost făcută ultima simulare de incendiu la sediul S.C. Danyflor s.r.l.?
    10. Cine este responsabilul privind PSI în cadrul S.C Danyflor?
    11. Care sunt concluziile finale privind acest incendiu?
    12. Care sunt măsurile întreprinse în urma acestui incident?

    Pentru conformitate acest mesaj va fi remis atât prin email, scrisoare recomandată cât şi prin fax. Dorim să se comunice numărul de înregistrare al solicitării noastre la prezenta adresă de email.

    Cu stimă,
    A.V.S.

    ISU este o structură militarizată… trebuie să răspundă indiferent de cumetrii şi nepotisme, carcasa de porc de Crăciun bio din ograda adăpostului de câini sau mielul de Paşte…

    Adresa şi numărul de fax al ISU Timiş:
    Sediul B
    Strada Cluj, nr. 14, cod 300576, Timişoara, Timiş
    Telefon: 0256.494.045, 0256.494.046, 0256.493.649 Fax: 0256.494.432

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.