Miss Timișoara, frumoasă, sexy și… arădeancă. Bărbatul ideal – „arătos, bogat și...

Miss Timișoara, frumoasă, sexy și… arădeancă. Bărbatul ideal – „arătos, bogat și fără dosar la DNA” GALERIE FOTO

8
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1398170827">

Coronița și titlul de Miss Timișoara 2015 le deține, începând de aseară, o tânără din Arad. În vârstă de 15 ani, Alexandra Pozsar, cea care reprezintă acum orașul de pe Bega locuiește și învață în Arad. Dezamăgire pentru timișorence, pentru că și titlul de Miss Fotogenie 2015 îl deține o altă arădeancă de 17 ani. Este vorba despre Andra Mădălina Duma, cea care a câștigat titlul de Miss Arad  2013. Doar premiul Miss Popularitate 2015 îi aparține unei studente din Timișoara și anume Laviniei Tătaru.

Cele 14 tinere care au luptat pentru titlul mult dorit au fost elegante, senzuale și frumoase. Aflat la cea de-a doua ediție, concursul de frumusețe pentru femei Miss Timișoara 2015 a avut loc aseară în incinta Iulius Mall și a strâns zeci de spectatori, dar cei mai încântați au fost bărbații.

Evenimentul a început în jurul orei 19.00 cu un tango argentinean după care au fost prezentate concurentele. Blonde, brunete sau șatene, cu ochi albaștri, negri sau căprui, cele 14 tinere au vârste cuprinse între 15 și 22 de ani. Unele sunt studente la medicină sau la drept, iar altele încă trăiesc vremurile în care sună clopoțelul. Cei care au decis cea mai frumoasă, inteligentă și potrivită fată care să reprezinte orașul de pe Bega, au fost membrii juriului printre care s-a aflat și Macel Toader, fostul soţ al vedetei de televiziune Gabriela Cristea, chirurgul estetician Raul Chioibaș, dar și Ramona Olteanu, consiler local.

Cea de-a doua probă a constat într-o serie de întrebări de cultură, dar și întrebări care să le pună pe tinerele domnișoare în încurcătură. Întrebată cum vede bărbatul perfect, o concurentă a răspuns clar și răspicat. „Bărbatul perfect trebuie să fie arătos, bogat și fără dosar la DNA”. O altă tânără a spus că dacă ar putea să se reîncarneze într-un animal, s-ar reîncarna într-o meduză. La întrebarea „Ce ai schimba dacă ai fi în locul lui Klaus Iohannis pentru o zi?”, una dintre participante a răspuns că „nu e suficientă o zi pentru a face schimbări, dar cred că avem nevoie de schimbări în sistemul educațional și în sistemul de sănătate”.

După sesiunea de întrebări unde a fost testată spontaneitatea, dar și cultura generală, a urmat o probă în care domnișoarele au defilat pe podium în ținute de seară. Înainte de premiere, publicul a fost încântat cu o piesă interpretată de acutala soție a lui Marcel Toader, cântăreața Maria Constantin care a participat și la Vocea României.

Cel mai important moment – premierea

Cel mai așteptat moment a fost decernarea premiilor. Cea care a câștigat titlul de Miss Timișoara 2015 a fost Alexandra Pozsar, cea mai mică dintre concurente, care s-a înscris la concurs cu o seară înaintea evenimentului. Crede că eleganța și simplitatea au ajutat-o să câștige. „În seara aceasta m-am simțit minunat. Sincer, nu mă așteptam să câștig deoarece toate fetele au fost frumoase. Eu am dat ce e mai bun din mine și se pare că am reușit. Nu am avut foarte mari emoții, dar când au fost anunțate premiile îmi tremurau picioarele. Eu sunt din Arad și studiez la „Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad”, ne-a spus câștigătoarea titlului Miss Timișoara 2015.

Miss Fotogenie 2015 este o altă arădeancă, Andra Mădălina Duma, care are 17 ani și care a fost desemnată în 2013 Miss Arad. Din Timișoara doar o tânără a fost premiată în cadrul concursului de frumusețe. Lavinia Tătaru este studentă în Timișoara și a câștigat Miss Popularitate 2015.

Organizatorii au spus că s-au confruntat cu o problemă, deoarece unele din fetele selectate s-au retras din diferite motive și câștigătoarea a venit pe ultima sută de metri, cu o seară înainte de eveniment pentru că lipseau fete.

„Ca și organizare a fost destul de dificil pentru că în Timișoara nu este încă un obicei de a participa și de a sponsoriza genul acesta de evenimente. Au fost foarte multe fete, a fost greu să le selectăm. Unele care au fost selectate nu s-au mai prezentat de teamă că acest concurs presupune altceva. Toate sunt extrem de frumoase, extrem de inteligente, mare parte sunt studente cu bursă. Mihaela Prodan este studentă bursieră și a primit un premiu din partea juriului. Cea care a câștigat a venit din pur noroc. S-a înscris cu o seară înaintea evenimentului când noi făceam probe pentru că ne lipseau fete. A venit și a și câștigat”, a declarat Claudia Sinatovici, organizator. După ce s-a încheiat evenimentul concurentele au plecat să petreacă într-un club din Timișoara.

8 COMENTARII

  1. “arătos, bogat și fără dosar la DNA” … tanara miss timisoara e pe drumul bun pentru a deveni o escorta de lux :)) felicitari celor care promoveaza prostitutia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.