Ce IDEE neobișnuită are un consilier judeţean din Timiş pentru slujbele BOR

Ce IDEE neobișnuită are un consilier judeţean din Timiş pentru slujbele BOR

5
DISTRIBUIȚI

Patriarhul Daniel va primi titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş” în luna decembrie. Întruniţi în plen la mijlocul săptămânii aleşii au votat în unanimitate în favoarea acordării acestei distincţii către Preafericitul Daniel. Conform şefului CJT Titu Bojin, Patriarhul va ridica distincţia după data de 10 decembrie, probabil odată cu numirea noului Mitropolit al Banatului.

Cu toate că toţi consilierii au aprobat acordarea distincţiei, notă discordantă a făcut independentul Petru Juravle. Acesta a avertizat în plen că este nemulţumit de modul în care se desfăşoară slujbele BOR sau mai exact de conţinutul acestora.

„Nu mi se pare normal să nu fie pomeniţi eroii care au murit la Revoluţie.


E datoria bisericii Române să introducă această formulă în textul slujbei de duminică. Oamenii care au murit la Revoluţie au murit ca nişte eroi”, a spus Juravle. Opinia acestuia a fost împărtăşită şi de şeful CJT care a spus că „urmează să ne comunice Preafericitul când va veni la Timişoara pentru instalarea Mitropolitului atunci vom ţine o şedinţă extraordinară”. Bojin a promis că problema ridicată de Juravle va ajunge la urechile Preafericitului.

Vă reamintim că inițiativa acordării acestui titlu le aparține președintelui CJT, Titu Bojin, a vicepreședintelui Călin Dobra, primarul Lugojului, Francisc Boldea, consilierului județean Tiberiu Lelescu și primarului comunei Bara, Ioan Lăzărescu.

5 COMENTARII

  1. J U R A V L E de ubde ai tu atitea cladiri in centrul TIMISOAREI . Citi EUROI ei pe luna din chiriiii . Ai fost in decembrie la opera pentru favoruri .Tu sa taci ca stim noi mai multe.

  2. Dar ce a facut acest individ pentru a merita aceasta distinctie? În afara de a face afaceri murdare cu „alesi” tarii si a profita de scutirea impozitelor avan numai boliduri cu motoare de 5000cmc.A si luxul de a purta imbracaminte numai cu aur pentru a fi recunoscut mai usor intre oameni :|.

    • A decorat alt pesedist! Pe „marele” Dragnea! Poate ideea nu este a lui Bojin, ci a raspopitului Ilie Sarbu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.