Gestul FINAL făcut de comisarul şef Gheorghe Popescu după ce a ieşit...

Gestul FINAL făcut de comisarul şef Gheorghe Popescu după ce a ieşit de la DNA

14
DISTRIBUIȚI

După ce a fost pus sub acuzare de DNA pentru că a primit un televizor de la un subordonat pe care l-a mutat de la secţie la Serviciul de Investigare a Fraudelor, comisarul şef Gheorghe Popescu, fos adjunct al şefului Poliţiei Timiş, a luat o decizie radicală. Acesta s-a dus la sediul IPJ Timiş şi şi-a depus cererea de pensionare.


Între timp, până la aprobarea solicitării sale, Popescu şi-a luat concediul restant pe care-l avea. De altfel, comisarul şef, care este cercetat în libertate sub control judiciar, a primit mai multe interdicţii din partea procurorului, printre acestea aflându-se şi ” să nu exercite profesia sau meseria și să nu desfășoare activitatea de polițist” pentru următoarele 60 de zile.

gheorghe popescu politia timis

14 COMENTARII

    • @ SOARELUI: sunt de acord cu tine cu doua mici amendamente….e militian nu politist si e superspagar nu super profesionist!…in rest, tot ce-ai scris e OK!

  1. Trebuia sa plece mai demult la pensie, nu sa stea pana acum. Asa fac mai toti care mai sunt prin ijp, fosti militieni, n-ar iesi la pensie nici morti. Daca nu patea prin ce trece acum n-ar fi plecat. Plecati odata, nu mai tineti ocupate posturile, ca din postura de fost militian implementati si schimbati gandirea unui nou politist venit acum de pe bancile scolilor si atunci ne mai miram de ce sunt in continuare obiceiuri militienesti prin politie. Mergeti in pensie, d-lor. fosti militieni! Ce mai asteptati?

  2. rusinika! traim vremurile siciliei din anii 1970! cu structuri maffiote protejate de politisti (fosti militieni semianalfabeti)!! pacat, pacat de sangele varsat in dec.’89!!

  3. Astea sunt nimicuri. Parerea mea este ca cineva s-a tinut de capul lui. Sunt atatea magarii de-ti sta mintea, cu milioane si milioane luate cu japca, de persoane din politica noastra, oameni care dau din gura toata ziua despre cat de cinstiti sunt ei . Asta cu Comisarul sef Gheorghe Popescu este o gainarie pusa la cale de niste gainari de colegi.

  4. am o intrebare: cat este cuantumul pensiei de CORUPT? este cumva proportionala cu solda de grad din ultimele 6 luni sau cu SPAGA luata in aceiasi perioada?

  5. LOL LOL LOL LOL LOL ……Tare gest „final” comisarul Popescu s-a gindit la pensie, brusc….Acum, depinde….Daca DNA respectiv judecatorii nu ii dau NUP pensia ar putea fi grav afectata, financiar, vorbind. Probabil se va retrage in Oltenia (de unde a venit in Timisoara) si din prima pensie isi va cumpara o plasma aka LCD cu diagonala de 114 cm (raminidu-i bani si de vreo 2-3 sejururi ultra all inclusive pe Mediterana – 7 zile 2 persoane)… Felicitari DNA si celor care au asigurat suportul logistic/informativ pentru documentarea presupusei activitati infractionala (suspiciune rezonabila, LOL). Un singur lucru insa e important.Faptele s-ar fi petrecut in 2012..LOL…De ce oare, abia dupa debarcarea lui base de la putere s-a ajuns la arestari la „cap” in politia timis ????? A dat dl. Johannis „verde” DNA-ului ??? Cred ca e un lucru evident ca „inainte” tot era OK…Popescu sef…LOL. Activitatea la care „se face vorbire” vorba altui co-national de-a lui Popescu, si anume Craciunoiu Emil caruia ii plac frazele „de lemn” a avut loc in 2012. Pina nu a ajuns dl. Johannis Presedinte, nimeni, nimeni nu a avut curaj sa „decapiteze” sefii politiei timis.

  6. practica mutatului de la o sectie la alta,de la un serviciu la alt serviciu,dintr-o tura in alta,este o metoda(o meteahna)des folosita de sefi,in structurile politiei,politiei de frontiera,in scopul de a-i face pe palmasi(subordonati)sa „sara la cap”,pt.ca apoi sa revina asupra deciziei. Sau daca un sef de serviciu,tura,vrea sa scape de „unul”care il incomodeaza in a-si duce la indeplinire practicile neortodoxe,vorbeste cu „sefu” si scapa de el,nu conteaza valoarea profesionala,caracterul individului,conteaza interesul sefului de tura si a inca doi-trei catei de-ai lui!!! RUSINOS PT O INSTITUTIE CA ACEASTA!!!

  7. Cazimire mai poti sa dormi noaptea? Turai armando are si pt tine un denunt” cat ti.a carat ” vi e si randul tau. Oare cati din comisarii de la economic sunt ok? Turai spune…! Cazimire cazimire

  8. Armando Turai care l-a lucrat pe Popescu Gheorghe a fost doar politist nu si militian. DNA l-a facut pe Popescu Gheorghe acum deoarece acum l-a dat in git Armando ca sa i se reduca din pedeapsa. Daca pedeapsa ar mai putea sa fie redusa precis Armando ar putea da in git inca un POLITIST

  9. SUNT MULTI CA EL IN INSTITUTIA IPJ TIMIS.
    El,Bolbos si ceilalti sefi de IPJ perindati la comanda IPJ-ului dupa 2007,se credeau sfintii sfintilor,la fiecare sedinta le cereau subordonatilor sa nu cheltuie benzina de la loganuri ca institutia n-are bani pentru combustibil,iar ei politistii sa se descurce cum pot „ca sunteti jupani in localitatea si zona voastra si terbuie sa va descurcati”,punandu-i pe politisti in situatia comiterii de infractiuni ca :primirea de foloase necuvenite,luare de mita,abuz in serviciu,etc.Deasemenea multi sefi de IPJ si servicii primeau atentii de la subordonati,in functie de zona in care lucra (branza,cafea,carne,e.t.c si chiar sume de bani),atrandu-li-se atentia ca daca nu „sponzorizeaza „functia lor nu este batuta in cuie si pot fi usor schimbati.Daca vre-un subordonat nu „sarea la cap”atunci urmau controalele la acesta din partea serviciilor si a sefilor lui,iar daca rezista atunci i se „monta”un dosar.Nustiu de ce pana acum serviciile abilitate nu au demascat aceste fapte la IPJ Timis.Sunt multe de spus,iar cei abilitati trebuia numai sa vrea sa le descopera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.