Nume internaţionale de succes la petrecerile incluse în cadrul ediţiei din acest...

Nume internaţionale de succes la petrecerile incluse în cadrul ediţiei din acest an a festivalului Plai VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

plaiChiar dacă line-up-ul scenei mari a ediţiei din acest an a Festivalului Plai, rămâne un mister, recent organizatorii evenimentului au făcut publice numele care vor anima atmosfera în cadrul ariei dedicate muzicii electronice. După ce echipa Freenetik a făcut public line-up-ul zilei de 12 septembrie (alcătuit din britanicii Marcus Intalex şi S.P.Y, Dudu (anonimTM), Kapno (Soundclash) şi Rudeness (Freenetik Cru), echipa Sabotage a anunţat line-up-ul petrecrii care va avea loc în seara zilei de 11 septembrie, în cadrul festivalului: Congo Natty ft. Congo Dubz, Nãnci and Phoebe, Jubei, Mighty Boogie şi K – Lu. Congo Natty (Rebel MC), este un veteran al industriei reggae din Marea Britanie. Încă din anul 1980, el marchează rădăcinile a ceea ce astăzi cunoaștem drept muzica jungle. Ca și producător, West a reușit să-și inițieze propriile case de discursi (Tribal Bass, X Project și Congo Natty). West este cunoscut global pentru diferitele aliasuri precum Rebel MC, Conquering Lion, Blackstar, Tribe Of Issachar, X-Project și Ras Project. În cadrul festivalului Plai, alături de Congo Natty vor concerta copii lui: Congo Dubz, Nanci și Phoebe. Ultimul album “Jungle Revolution” este lansat în 2013, fiind apreciat în mod special de General Levy, Top Cat, Tenor Fly și Nanci Carreia.

Albumul exprimă în mod clar viziunea lui asupra muzicii jungle, fiind un imbold al rădăcinilor reggae. Mesajul lui Congo Natty este că “Ras Tafari înseamnă dragoste”.


De asemenea, el cântă despre sistemul politic actual și discriminare socială, găsind în muzică o puterea de a răspândi mesajul. Jubei | [Metalheadz] este apreciat în industria drum & bass pentru proiectele lui proprii și în special pentru colaborarea în grupul muzical Code 3. De-a lungul carierei, el a reușit să câștige aprecierea multor artiști consacrați precum Breakage, Alix Perez, Rockwell, Phobia și mulți alții. Artistul lansează la case de discuri de top printre care se numără Metalheadz, Emcee Recordings, Coded Music, Shogun Audio, Exit și Critical Music. Mighty Boogie reprezintă unul din cei mai buni DJ de muzică jungle și drum & bass din Timișoara, fiind invitat pentru a cincea oară consecutiv la unul dintre cele mai renumite festivaluri de acest gen – Outlook Festival din Croația. Debutul său este marcat în 2012 prin lansarea EP-ului “Dance get serious” la VIM Records. K-lu promovează genurile muzicii electronice, fiind influențat de funk, hip-hop și breaks. De 10 ani încoace, el se implică în numeroase proiecte, ajungând să concerteze pe scenele festivalelor de jazz locale, naționale și internaționale. K-lu este apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice, deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre.

Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013. În martie 2015, K-lu a lansat primele piese în limba engleză – “It’s about Time” și “Like This” pe compilația cu numărul #7 a casei de discuri Fused Funk din Marea Britanie. Cea de-a zecea ediţie a festivalului Plai, va avea loc în perioada 11 – 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean. Preţul abonamentului pentru trei zile de festival este de 90 lei în perioada de pre – sale (până în 1 septembrie), după care preţul acestora va fi de 110 lei, cu sau fără camping inclus.. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librăriilor Cărtureşti), sau la Ambasada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.