ASU Poli va fi lipsită de serviciile unui jucător EXPONENȚIAL în duelul...

ASU Poli va fi lipsită de serviciile unui jucător EXPONENȚIAL în duelul de clasament cu Național Sebiș

1
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (41)

Alb-violeții din Divizia C sunt pe val după succesul răsunător de la Hunedoara. ASU Poli va trebui însă să se descurce în următoarele două jocuri de campionat fără căpitanul ei.


Cristian Gălan a plecat în concediu pentru două săptămâni și va rata prin urmare întâlnirea cu liderul Național Sebiș, precum și deplasarea de la Ighiu.

ASU Politehnica s-a impus în weekend cu 3-0 la Hunedoara și joacă sâmbătă pentru recâștigarea locului 1 în C4. Cristi Gălan nu va face parte însă din lot pentru meciul cu Sebiș. Căpitanul integralist al alb-violeților a plecat alături de soție și prieteni tocmai în exoticul stat insular Sri Lanka, aflat la sud-est de India. Fundașul central a făcut pereche în defensivă cu Dănuț Bilia în toate cele șapte meciuri jucate în acest sezon de ASU Poli. Înlocuitorii pe post sunt tinerii Aldea și Ugocian, dar există și soluțiile Rebenciuc, Contescu sau Taub, dintre jucătorii deja ”rulați”. Totuși, lipsa căpitanului e una importantă pentru echipa susținută de galerie. Acesta ar urma să absenteze și la următoarea deplasare de pe terenul Performanței Ighiu, echipă aflată pe locul 4 și care joacă la Alba Iulia.

ASU Poli – Sebiș se joacă sâmbătă de la ora 15.00, pe ”Știința”. Arădenii sunt lideri, având doar un punct mai mult decât timișorenii, 19.

1 COMENTARIU

  1. „Jucator exponential” la L3-a, suna aiurea rau de tot. Dar asa cum se spune ” totul ptr cauza, totul ptr victorie”!
    Jurnalisti de 3 lei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.