Cons Electrificarea Instal, pledoarie pentru sport: îndrumaţi copiii să facă mişcare!

Cons Electrificarea Instal, pledoarie pentru sport: îndrumaţi copiii să facă mişcare!

0
DISTRIBUIȚI

biciclete cornesti

Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.

„Alergarea şi mersul pe bicicletă au făcut parte din copilăria noastră şi ne-au adus atâta bucurie… Cele două însemnau mai mult decât sport, mişcare, activitate, înseamnau libertate, distracţie, competiţie şi, în mod esenţial, însemnau sănătate.


Astăzi, sunt mulţi factori care ne împiedică să conştientizăm cât de mult înseamnă sportul pentru o viaţă sănătoasă. Astfel de concursuri, ca cel de la Corneşti, pot să readucă în atenţia publică necesitatea practicării unui sport la nivel de performanţă. Din evenimente de acest gen, în care menţinerea în formă şi relaxarea în natură sunt dublate de experienţa autodepăşirii şi de cultivarea spiritului de competiţie, copiii pot învăţa lucruri esenţiale şi elementare pentru formarea lor”, a declarat  Horaţiu Rada – manager general Cons Electrificarea Instal.

CEI Grup susţine sportul şi sportivii dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.