Liderul protestatarilor din Timişoara, delir pe Facebook: ” Am venit să vă...

Liderul protestatarilor din Timişoara, delir pe Facebook: ” Am venit să vă EDUCĂM, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice!”

11
DISTRIBUIȚI

proteste colectiv tm (8)

Răzvan Munteanu, absolvent de Teatru, fost angajat în presă timp de cinci ani, acum vocalistul de la trupa The Weekend Band, s-a impus ca lider al protestelor împotriva clasei politice, din ultimele zile de la Timişoara,. Acesta este cel care, practic, decide cine vorbeşte în faţa mulţimii, pe unde se mărşăluieşte, ţine legătura cu jandarmii, remarcându-se prin îndemnurile la iubire şi la „revoluţia colectiv”.

Munteanu a postat, astăzi, pe contul său de Facebook un mesaj în care susţine că „nu ne-am propus multe, vrem doar să schimbăm tot.


Aceasta Revoluție Colectivă este o utopie politică de mare viitor și pe plan internaţional. O schimbare de valori și generații… un RESET, pașnic și frumos… eficient și normal. Cu unitate colectivă. Un marș de protest care ne adună în fiecare seară, la o plimbare prin România Colectivă!”.

Acesta vrea să se transforme într-un fel de învăţător al naţiei, transmiţându-le cititorilor săi „e frumos pentru ca nu ne mai putem opri, nu mai putem dormi, nu ne mai este foame, ne vom gândi la același lucru până când voi nu vă colectivizați. Am venit să vă educăm, știm ca aveți nevoie, noi nu negociem normalitatea. Noi vă spunem ce să faceți și venim cu soluții politice! ( nu facem politica dar ne pricepem la soluții politice). Generația care schimbă nația nu vrea Egalitate, vrea Normalitate. Asta pt voi e utopie?”. 

11 COMENTARII

  1. Timișorenii nu mai pot nici protesta tihniți în stradă, că repede se găsește o persoană care să se autoproclame ”lider al protestelor”. Se pare că este vorba de ”Răzvan Munteanu, absolvent de Teatru, fost angajat în presă timp de cinci ani, acum vocalistul de la trupa The Weekend Band”. Domnia sa a protestat la Timișoara ”împotriva clasei politice”. Cu tot respectul, poate nu știți, dar românii sunt în stradă în zilele acestea pentru a protesta împotriva ”corupției care ucide”, împotriva incompetenței celor care ar trebui să fie responsabili pentru siguranța cetățeanului (pentru că ei au ales să facă asta, nu pentru că cineva i-a obligat), împotriva nepăsării acolo unde ea există, împotriva tuturor incompetenților și mediocrilor (nu doar a celor care activează în politică). NU ÎNCERCAȚI SĂ MÂNJIȚI PROTESTUL DIN TIMIȘOARA, domnule Răzvan Munteanu! Poate dumneavoastră d-le Răzvan Munteanu vreți să vă plimbați și să trăiți în ”România Colectivă”. Este posibil ca ceilalți români să vrea să trăiască într-o Românie ≠COLECTIV.

  2. Alooo! NU există lideri ai protestatarilor pentru că nu i-a ales nimeni să fie. Îs doar 3-4 persoane care deţin o portavoce şi prin faptul că pot fi auziţi de mai mulţi se creează impresia că aceia ar fi lideri. E fals, de fapt îs doar nişte unii care au o portavoce şi prin ea au ieşit în piaţă şi-şi realizează agenda, personală sau primită de la cei care vor ca protestele să se diminueze treptat astfel încât toată revolta să dispară într-o lună de zile. Ceea ce nu se va întâmpla.

  3. Cine e tilicaru asta de Răzvan Munteanu? Uite dom le anarhistu’ dreaqului, dute ba si plimbă ursu ca pe timisoreni nu i interesează un actoraş de teatru care se crede Franco Nero când avea pojar! Eliberează piaţa fraiere ca oamenii normali mai vor sa se si plimbe linistiti prin centru! Mergeti in pana mea si protestati la Pădurea Verde sau la Stadion, ce ce drept blocati centru in fiecare seară? Tu vă n gură de drogati si șarlatani! Întelegeam dacă nu cădea guvernul, dar acum pt ce mai stati?.Nici nu stiti ce vreti si ce revendicati, însă vă adunati in fiecare seară plini de praf la nas sa protestati!

  4. Tiripliciul asta se cred Mao Tzedun si Lin Biao la un loc. Vrea sa declanseze o „revolutie culturala” (ma rog, „Colectiva” ca asa se poarta – nu cu K?) sa ne spuna ce sa facem! Dar el ce face??? Si cine ii da dreptul sa faca ceva (ca de zis poate oricine)? Am inteles ca miscarile de strada au un rol, dar… mai tineti minte atitudinea lui Ion Ratiu cand au intrat minierii in parlament? A fost singura pozitie ferma impotriva haosului salvand bruma de democratie inceputa in ’89. Dar filfizonul asta vrea sa educe??? Oameni buni Caragiale a fost un vizionar!!! Il consider de departe unul dintre cei mai mari scriitori romani. Tot ce a scris se repeta periodic!

  5. „Legi care protejaza padurile”. Unul ca asta demonstra ziua in amiaza mare impotriva taierii padurilor, insotit de vreo tre tineri, strigand intr-o portavoce „Veniti cu noi”. Vazand ca lumea trece pe langa ei fara sa se opreasca, la un moment dat a strigat „Veniti cu noi nu stati ca boii”. Actiunea nu a avut loc in Timisoara.

  6. Ăsta trebuie să se reseteze pe el însuși și abia apoi să-i educe pe alții. Jucător de teatru, cu act la purtător, fost angajat în presă (probabil căra deșeurile de hârtie, către centrele de colectare)… ”jurnalist decembrist”, instigator, din acest popor. Mulți ”eroi” după incidentul de la #Colectiv, prea mulți, unii schimbă guverne, alții stau prin taverne. Cert este că ei sunt în lumea lor, visează fluturi de noapte, strigă lozinci, dar habar nu știu ce-a fost în `89. Un copil răsfățat, de lume-ndepărtat, care l-a închis pe Dumnezeu, declarându-se ateu… el strigă că-i educă, pe cei care-s pe ducă. Vocația lui e satanistă și el ca lider nu există, că toți suntem egali la fel, iar Dumnezeu nu e ca el. Fiecare-i lider pe pătrățica lui, și-atât, nimic mai mult. Să nu ne erijăm în zei, atuncea când suntem atei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.