Europarlamentarul Maria Grapini după atentate: „E infernal aici”. Vezi în ce stare...

Europarlamentarul Maria Grapini după atentate: „E infernal aici”. Vezi în ce stare sunt cei 30 de timișeni așteptați, astăzi, în vizită la Bruxelles UPDATE Decizie de ultimă oră

0
DISTRIBUIȚI

bruxelles metrou atentat 1

Europarlamentarul Maria Grapini care se afla în momentul atentatului de la stația de metro Maelbeek din Bruxelles în sediul Parlamentului European, la aproximativ 200 de metri de locul exploziei, a descris atmosfera de coșmar din capitala Europei. „Nu e bine deloc. Nu se aude nimic din cauza sirenelor mașinilor de intervenție. E infernal. Mă uit pe geam și văd grupuri de oameni speriați. De dimineață de la 8.30, când am ajuns, la Parlament, erau militari.


Credeam că este doar o alertă după am aflat de atentatul de la aeroport. Atmosfera e înfiorătoare. E un vacarm. Unul dintre asistenții mei a venit la serviciu prin stația de metrou unde s-a produs atentatul. A fost acolo nu cu mult timp înainte de atentat”, a povestit Grapini.

Europarlamentarul are și o altă grijă – în avionul Tarom care trebuia să aterizeze la Bruxelles, la 9,30, după atentat se află și un grup de 30 de vizitatori invitați de Grapini. „Majoritatea sunt din Timiș – din Lugoj, de la Facultatea de Artă, din Ghiroda, din Recaș și de la o asociație din Galați. Au aterizat la Amsterdam, sunt bine. Acum încerc să văd cum pot să-i aduc la Bruxelles cu un autocar. Cei doi asistenți ai mei care-i așteptau la aeroport sunt blocați pe drumul de întoarcere spre oraș. Nu au mai putut intra în aeroport, că au ajuns după atentat, și acum sunt blocați în trafic. E infernal”, a declarat Maria Grapini.

UPDATE Cei 30 de români care trebuiau să ajungă la Bruxelles se vor întoarce în țară de la Amsterdam, urmând ca vizita la Parlamentul European să fie reprogramată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.