Conducerea lui CH Poli reacționează după înfrângerea cu Steaua. Ioan Silviu Doboși:...

Conducerea lui CH Poli reacționează după înfrângerea cu Steaua. Ioan Silviu Doboși: ”Nu putem să nu ne arătăm dezaprobarea”. Ce le reproșează timișorenii arbitrilor

0
DISTRIBUIȚI
ch poli (3)
CH Poli s-a simțit persecutată în jocul disputat la Chiajna

Eșecul suferit de CH Poli pe terenul Stelei, în primul joc din sferturile play-off-ului, nu a rămas fără reacții. Timișorenii, prin vocea președintelui Ioan Silviu Doboși, critică în mod oficial arbitrajul întâlnirii de ieri, joc în care în partea a doua formația pregătită de Pero Milosevic a părut persecutată în ceea ce privește eliminările dictate de brigada din județul Dâmbovița.

CH Poli a cedat frâiele abia spre finalul întâlnirii cu Steaua, scor 26-29.


”Dacă în prima repriză, Steaua a fost privată de două ori de un jucător (în minutele 23 şi 26), iar Poli o singură dată (în minutul 29), în partea a doua Politehnica a fost mai mult în inferioritate numerică decât în efectiv complet, fiind momente când a fost lăsată şi în patru oameni pe semicerc; au fost şase eliminări dictate jucătorilor de pe Bega şi niciuna (!!!) celor de la Steaua”, se arată în comunicatul clubului.

„Am tăcut suficient, dar de data aceasta nu putem să nu ne arătăm dezaprobarea pentru modul cum arbitrii au tratat faze similare pentru Steaua şi pentru Politehnica” a declarat președintele Ioan Silviu Doboşi. Mai sunt invocate şi fazele dinaintea marcării golurilor 27 şi 28 ale Stelei, când handbaliştii bănăţeni ar fi suferit faulturi nesancţionate de arbitrii Harabagiu şi Stănescu. ”Noi vom lupta în continuare, pentru că avem şanse reale de calificare între primele patru echipe ale campionatului. Am apreciat spiritul de luptă al băieţilor noştri şi sper că va fi la fel şi în jocurile următoare. Pe cei de la Steaua îi aşteptăm cu braţele deschise într-o sală timişoreană pe care o anticipez a fi arhiplină. Mizăm pe sprijinul publicului, care a fost tot mai numeros în această primăvară la jocurile echipei de handbal”, a precizat Ioan Silviu Doboşi.

Partida 2 dintre CH CSU Politehnica Timișoara și CSA Steaua București va avea loc vineri, 29 aprilie, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.