La Timișoara se pornește Marșul Învierii, în a doua zi de Paști....

La Timișoara se pornește Marșul Învierii, în a doua zi de Paști. Cine este așteptat să participe

0
DISTRIBUIȚI
marsul invierii 14_resize
Marșul învierii strânge în fiecare an mii de participanți

Pe străzile Timișoarei este organizată, de Paști, o nouă ediție a evenimentului Marșul Învierii. La acțiune sunt așteptați să participe toți credincioșii, indiferent de confesiune, care vor ieși să vestească Învierea Domnului. Evenimentul are loc în capitala Banatului în data de 2 mai, de la ora 15.00, punctul de plecare fiind Catedrala Mitropolitană.


Participanții se vor opri în Parcul Rozelor unde, de la ora 16.30, va fi organizat un program muzical pregătit de formațile bisericilor din Timișoara.

Potrivit organizatorilor, Asociația Evanghelistică și de Caritate „Isus Speranța României” și bisericile creștine din Timișoara, Marșul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional ce are drept scop proclamarea în mod public a Învierii lui Isus Hristos. Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe muzică de fanfară pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – urmand ca în parcul Rozelor din Timișoara să aibă loc un serviciu de evanghelizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.