„Minunile” primarului Gheorghe Falcă, dezvăluite la PRESSALERT LIVE: bancă de 8.500 de...

„Minunile” primarului Gheorghe Falcă, dezvăluite la PRESSALERT LIVE: bancă de 8.500 de euro și cimitire înregistrate ca spații verzi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

prezidentiabilul_pdlTS015

Dezvăluiri incredibile făcute , în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. La Arad, o simplă bancă a fost cumpărată cu 8.500 de euro, iar primarul Gheorghe Falcă s-a gândit să treacă pe lista spațiilor verzi chiar și cimitirele sau curțile interioare ale oamenilor – a declarat Călin Costea, fondatorul primului partid local din vestul țării, „Mândri că suntem arădeni”, care spune că sunt și documente care susțin afirmațiile făcute.

„Vi se pare normal ca peste Stadionul Vagonul din Arad, pe care s-a jucat primul meci de fotbal din zonă, să fie construit un centru comercial? De parcă nu se putea construi în altă parte. De asemenea, prețul de achiziție al unei bănci în Arad este de 8.500 de euro, există și un dosar la DNA”, a declarat Călin Costea. Fondatorul partidului „Mândri că suntem arădeni” este de părere că primarul Gheorghe Falcă nu are un comportament „responsabil, doar instanțele îl pot responsabiliza. Din cauza comportamentului său, Aradul pare orașul lui Falcă”.

Călin Costea se întreabă de ce lucrările la pasajele ocolitoare din Arad nu au fost finalizate și acuză politicienii de faptul că sunt dezinteresați să schimbe o realitate cruntă: Aradul este pe primul loc pe țară în ceea ce privește cancerele pulmonare.


Fondatorul partidului local „Mândri că suntem arădeni” vine și cu o soluție, și anume realizarea unei liziere în jurul orașului, care să oprească praful, în condițiile în care Aradul este un oraș de câmpie.

Cimitirele, considerate spaţii verzi

„Excedentul bugetar al Aradului este de 37 milioane euro, eu cred că sunt suficiente fonduri pentru o lizieră. Dar primarul Falcă este mai preocupat ca lista cu zonele verzi ale orașului să iasă bine. Astfel, pentru că Aradul vrea să ajungă „Capitală Verde Europeană”, Falcă a pus cimitirele în zona verde a orașului, dar și Pădurea Ceala. Inclusiv curțile interioare ale oamenilor, pentru care percepe cele mai mari taxe din România. Pădurea Ceala este o zonă verde poziționată extraordinar, dar în centrul orașului suntem deficitari la acest capitol. De aceea avem atât de multe cancere pulmonare”, a explicat Călin Costea.

Fondatorul partidului „Mândri că suntem arădeni”, care și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului, atrage atenția și asupra faptului că prețul gigacaloriei în Arad este printre cele mai mari din țară şi că ar trebui închis CET-ul din localitate care „ca şi Colterm-ul din Timişoara este un sac fără fund”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.