Starul REBEL al Hollywoodului, Juliette Lewis, vine în premieră naţională la Timişoara....

Starul REBEL al Hollywoodului, Juliette Lewis, vine în premieră naţională la Timişoara. Vezi noile nume anunţate pentru Revolution Festival VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
juliette lewis
JULIETTE LEWIS AND THE LICKS

Juliette Lewis and The Licks vor fi prezenți pentru prima oară în România, în cadrul celei de-a doua ediţii a Revolution Festival, care va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Bun …de te lingi pe degete… Juliette Lewis trece granița dintre actorie și rock!”. Asta a spus The Guardian atunci când faimoasa actriță de la Hollywood, protagonistă a filme ca From Dusk Till Down sau Natural Born Killers, Juliette Lewis a acaparat scena muzicală împreună cu The Licks. Nu vorbim despre un show rock oarecare, ci despre un adevărat manifest al muzicii bune și despre o atmosferă fascinantă pe care orice iubitor de rock nu trebuie să o rateze.

Din 2003, Julliette Lewis prezintă publicului dragostea ei pentru muzică, apărând pe scenă împreună cu The Licks. Scena muzicală a fost zdruncinată din temelii și asta pentru că o actriță nominalizată la premiul Oscar a demonstrat că este un star rock înnăscut, oferind show-uri incredibile. După șase ani în care Julliette Lewis and the Licks au fost separați, 2015 a adus vești încântătoare. Membrii trupei s-au reunit și sunt din nou pe scenă.  Pentru turneul din 2016, Juliette Lewis a pregătit o surpriză de zile mari, așa cum a dezvăluit și în interviul din revista Rolling Stone: „Am cea mai tare secție  ritmică pe care ar putea s-o dorească cineva. Îl am pe Brad Wilk de la Rage Against the Machine la tobe și pe Juan Alderete de la Mars Volta la bass. Întotdeauna mi-am dorit să am o secțiune de ritm monstruos de bună, care să fie numai groove. Asta am cu cei doi”, a spus artista.

Pe lângă Juliette Lewis and the Licks, line-up-ul scenei principale se întărește cu impresionantul trio olandez drum ‘n‘ bass Black Sun Empire. Cu show-uri „sold out” ca marcă a prestației lor live, Hladno Pivo, cea mai în vogă trupă punk-rock din Croația va evolua pe Music Guru a rEVOLUTION Festival, iar Ritam Nereda, cel mai intransigent band al Serbiei vine să completeze lineup-ul scenei principale.


Aceștia au împărțit scena cu Motorhead, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, iar calitatea muzicii lor este confirmată de Henry Rollins (Rollins Band) și Bill Gould (Faith No More). În numele tuturor fanilor de punk rock din regiunea noastră, rEVOLUTION Festival anunță cu bucurie prezența acestor trupe emblematice.

A fost prezent pe scenele din lumea întreagă, din Tokyo până la New York și a încântat mii de fani cu set-urile sale. Este rezident al clubului Amnesia din Ibiza iar în această vară consolidează lineup-ul magnific al rEVOLUTION Festival. Numele lui este Hector și vă dă întâlnire pe 3 și 4 iunie la scena Electric Apex. În același timp, lineup-ul va fi întărit cu forțe românești ale muzicii electronice: Dan Dragoș, Dobrikan, Iorgovan, Mahony și Goe.

Când va avea loc rEVOLUTION FESTIVAL și cine va concerta pe lângă Juliette Lewis

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, printre care: Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & amp; DJ Sanchezz și mulți alții.
Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul special de 74,99 lei, până în 4 mai. După această dată, biletele vor fi disponibile la prețul de 99,99 lei. În cazul în care nu sunt epuizate, la poartă biletele vor fi vândute la  prețul de 124,99 lei. Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul oficial al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.