Clujenii de la Fluturi pe asfalt lansează un nou album la Timişoara....

Clujenii de la Fluturi pe asfalt lansează un nou album la Timişoara. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
fluturi pe asfalt
Fluturi pe Asfalt va susţine un concert de lansare a noului album la Timişoara

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut, „Reconstituire”, Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”, recitalul de lansare al acestui material discografic urmând să se desfăşoare la Timişoara în data de 10 iunie.

Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar care mențin, totodată, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.


Primul single extras de pe noul album, „Fără Legătură”, a fost lansat în luna februarie, iar videoclipul surprinde perioada în care a fost înregistrat noul album, dar și cadre din ultimul concert susținut în 2015. Vizualul a fost filmat de Eugen Maleș, Vlad Vârtosu (Pinholes) și Claudia Negrilă și editat de Eugen Maleș. Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.Trupa și-a început activitatea în 2009, în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut „Reconstituire” (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România. De-a lungul anilor, formaţia a cântat alături de Luna Amară sau Alternativ Quartet, dar și alături de nume de pe scena internațională ca Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula. Concertul de lansare din Timişoara va avea loc în 10 iunie în clubul Daos cu începere de la ora 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.