Studentul timișorean Remus Rădvan, inclus de Forbes în topul celor mai de...

Studentul timișorean Remus Rădvan, inclus de Forbes în topul celor mai de succes 30 de tineri sub 30 de ani din România. Ce laborator ca-n filmele SF a dezvoltat

2
DISTRIBUIȚI

remus radvan

Performanță remarcabilă obținută de un tânăr din Timișoara. Remus Rădvan, masterand la Sisteme Internaționale pentru Afaceri din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a fost inclus de revista Forbes în topul celor mai de succes 30 de tineri sub 30 de ani din România. Asta după ce, în ultimii doi ani, Remus Rădvan a inițiat și coordonat înființarea Minds Hub, un laborator ca-n filmele SF.

Este vorba de primul spațiu de tip co-working destinat educației colaborative din România, adică un loc în care tinerii cu idei sunt așteptați pentru a și le putea dezvolta. Interesant este faptul că Minds Hub a fost realizat cu fonduri obținute exclusiv din donații și sponsorizări. În total, s-au strâns 85.000 de euro de la 30 de mari companii din Timișoara.

minds hub

Remus Rădvan ne povestește că „mă regăsesc pentru prima dată în topul „30 sub 30″, în cadrul căruia sunt premiați tinerii care au realizat ceva de impact pentru România. Cifra 30 este cu noroc pentru că 30 de tineri au crezut în visul meu și au muncit 30 de luni voluntar pentru realizarea Minds Hub, proiect în care sunt partenere 30 de companii.


Este important pentru mine că am fost inclus în acest top, e mai mult o resonsabilitate decât o bucurie, pentru că trebuie să duc mai departa ștafeta”. Tânărul născut în Târgu-Jiu, dar stabilit la Timișoara spune că după ce va termina masterul, cel mai probabil se va dedica mediului antreprenorial și își propune să dezvolte noi proiecte interesante.

Alături de Remus Rădvan, și timișoreanul Mihai Micle a fost inclus în Topul Forbes „30 sub 30”. Acesta a realizat un site de design interior de milioane de euro.

 

2 COMENTARII

  1. Bravo. Se demonstrează că cine munceşte are rezultate.
    Vă felicit.
    Am şi eu cinci invenţii şi multe inovatii. Sunt bucuros că vin tineri ce se bucură de rezultatele lor.
    Bravo, bravo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.