Performanță remarcabilă pentru tinerii sportivi cu dizabilități din Timișoara. Ce premii au...

Performanță remarcabilă pentru tinerii sportivi cu dizabilități din Timișoara. Ce premii au obținut la un important concurs FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_231325" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">concurs sportivi deficiente
Mici sportivi cu deficiențe din Timișoara au obținut zece medalii.

Mostră de voință și determinare: 300 de sportivi cu dizabilități intelectuale s-au întrecut, la sfârșitul lunii trecute, la Arad în cadrul unei noi ediții a Jocurilor Naționale Special Olympics România. La eveniment au participat și mici sportivi cu deficiențe de la Fundația de Abilitare „Speranța” din Timișoara, care s-au întors acasă cu numeroase premii.

Medalii de aur, argint și bronz obținute de sportivii cu dizabilități

Șase sportivi cu dizabilități din capitala Banatului au participat la competiție. Conduși de antrenorul Marius Pârjol, copiii Claudiu Popovici, Mario Silvestru, Alexandru Toma, Cristian Mărculescu, Alexandru Țurcanu și Călin Cîrșmar au adăugat în portofoliul fundației un număr de zece medalii, dintre care cinci de aur, patru de argint și una de bronz. Medaliile au fost obținute la probele atletism și înot.

„Cu sprijinul și încurajarea părinților, al antrenorului și al tuturor celor prezenți, copiii și-au depășit emoțiile și au reușit să ofere o mostră de voință și determinare. Succesul lor este obținut prin eforturi susținute, prin multă muncă și prin cultivarea unei atitudini de învingător”, transmit reprezentanții Fundației de Abilitare „Speranța” din Timișoara.

13332762_1262016340505145_4626834192740771885_n

„Vreau să felicit întreaga echipă «Ambasadorii Speranței», să-i mulțumesc voluntarului meu de nădejde Similie Marius pentru implicare și dăruire, părinților pentru mobilizare și nu în ultimul rând sportivilor Fundației de Abilitare Speranța pentru fiecare progres pe care îl fac (fiecare reușită a voastră îmi umple sufletul de bucurie). Pentru mine astăzi toți ați urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! Felicitări prichindei!”, spune Marius Pârjol, antrenor și kinetoterapeut la Fundația de Abilitare „Speranța”.

Fundaţia de Abilitare „Speranţa” este un ONG cu aproape 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având ca misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.