Șeful Direcției Județene de Control în Sănătate Publică Timiș, prins în flagrant...

Șeful Direcției Județene de Control în Sănătate Publică Timiș, prins în flagrant de DNA luând mită. Vezi ce descoperiri surprinzătoare au făcut anchetatorii UPDATE Decizia procurorilor

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1886147184">
serban vlaicu
Șerban Vlaicu, dus la audieri. Foto: Adrian Pîclișan

Șeful Direcției Județene de Control în Sănătate Publică a fost prins în flagrant în urmă cu puțin timp de către procurorii și polițiștii DNA Timișoara. Totul a pornit de la o plângere depusă de un om de afaceri, care a reclamat faptul că angajatul statului. Șerban Vlaicu, i-a cerut șpagă pentru ca un control efectuat la societatea acestuia să fie în regulă în acte. Cei de la DNA, împreună cu ofițeri de la DGA, au monitorizat discuțiile dintre omul de afaceri și inspectorul de la DJCSP.

Astăzi, bărbatul care nu mai avea mult până la pensie a fost prins în flagrant în biroul său în timp ce primea șpagă 1.800 de lei. În timpul monitorizării pentru acest flagrant, oamenii legii au asistat la o altă „tranzacție” de la patroana unei firme la care fusese în control și de la care a primit două lăzi cu legume și fructe (roșii, țelină, gogoșari, banane, kiwi, piersici, ghimbir și altele).

După percheziția de la birou, bărbatul a fost adus la audieri la sediul DNA Timișoara, refuzând să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

UPDATE După audieri, procurorii DNA au decis reținerea pentru 24 de ore a lui Șerban Vlaicu, acesta urmând să fie prezentat mâine în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. bine ca de 2 zile DSP Timis a inceput controale DE NOAPTE la medicii de familie care fac garzi! si cauta tot felul de bazaconii: taliometru, sonda urinara, dezinfectante, balon de ventilatie!!! Ca la ultimii hoti! si uite unde stateau hotii!!! Chiar la DSP! Au plecat in controale sa isi faca bani de vacante!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.