Timișoara și zonele din jur, lovite din nou de furtună. Vezi unde...

Timișoara și zonele din jur, lovite din nou de furtună. Vezi unde a fost oprit traficul de ploaia torențială UPDATE 3 Fire de troleibuz, lovite de fulger VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

furtuna timisoara

Luna furtunilor în Banat: din nou ploaie torențială și grindină în zona Timișoarei, la doar câteva zile după ce capriciile naturii au făcut ravagii în estul județului.

Astăzi, vântul a început să sufle din nou cu putere, iar norii însoțiți de tunete și fulgere au acoperit cerul. În mai multe zone din Banat a plouat torențial, iar în nordul Timișoarei a căzut și grindină.

În zona localității Giarmata a plouat atât de tare încât șoferii au oprit mașinile, așteptând trecerea potopului. De asemenea, și pe autostradă, unde a căzut grindină, se circulă cu luminile de avarie pornite, la viteză redusă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În zona Sânandrei, străzile și curțile caselor au fost practic acoperite de grindină, iar mai mulți locuitori au postat pe rețelele de socializare imagini cu gheața căzută.

Sursa foto: Facebook / Ramona Borborean

UPDATE 2 Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de timp „nowcasting”, valabilă până la ora 20.00, cu cod portocaliu pentru „averse de ploaie care vor depăși 30…35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii și mari.


Fenomene asociate: intensificări de scurtă durată ale vântului”.

UPDATE 3 Un fulger a lovit liniile de tensiune care alimentează troleibuzele în zona spitalului de copii Louis Țurcanu din Timișoara. Un martor ocular a povestit că firele s-au înroșit instant. Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al RATT, a confirmat că au fost probleme acolo din cauza furtunii.

De asemenea, troleibuzele au mai avut probleme din cauza furtunii și în zona Pieții Mărăști, a bulevardului C.D. Loga și lângă Pădurea Verde, firele de curent căzând din cauza furtunii. „Troleibuzele și-au continuat drumul deoarece au trecut pe sistemul alternativ de alimentare cu combustibil. Colegii mei de la dispecerat monitorizează situația”, a declarat Cosmin Bradu pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.