Farmecul Cupei: Mama Mia Becicherecu Mic, aproape de egalarea Astrei cu patronul...

Farmecul Cupei: Mama Mia Becicherecu Mic, aproape de egalarea Astrei cu patronul în teren. Reacția lui George Sîngeorzan după eșecul la limită în fața campioanei GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
mama-mia-astra-17
Mama Mia nu s-a făcut de râs cu Astra

Mama Mia Becicherecu Mic a părăsit Cupa României în 16-imile de finală după un eșec la limită, scor 0-1, în fața Astrei Giurgiu. Totuși, ”pizzerii” au marcat această ediție a competiției printr-un eveniment inedit. Patronul George Sîngeorzan, sosit special din America, a intrat pe gazonul arenei ”Dan Păltinișanu” ca fotbalist pe finalul întâlnirii și echipa sa a fost chiar aproape de a duce partida în prelungiri!

Astra, cu multe rezerve și fără Șumudică pe bancă, a avut primele ocazii prin Daniel Florea. Mai întâi cu piciorul, apoi cu capul, într-un sfert de oră în care ”pizzerii” au rezistat bine. Abia în minutul 23 a venit primul șut spre poarta campioanei. O reluare destul de apatică însă, a lui Jairo, după un balon revenit din zid. Americanii pregătiți de Cosmin Stan au evoluat pentru prima dată împreună în același timp pentru Mama Mia într-un joc oficial. Dar, când se părea că Becicherecu face față cu brio Astrei, Chiși întoarce o minge în centrul careului la Valentin Gheorghe, care înscrie din voleu în minutul 27. Mama Mia a avut o ocazie foarte importantă peste șapte minute, când Toma a trimis cu capul din interiorul careului.

În minutul 65 Mama Mia putea da o mică lovitură. Dumiter preia liber în fața porții, dar șutul său e prea slab pentru a-l învinge pe Gavrilaș iar balonul respins în față nu e ajuns apoi de atacant pentru a doua încercare. Fază care a întrerupt ocaziile așteptate ale echipei aflate cu două eșaloane mai sus. În primul minut de prelungiri putea fi din nou egalitate la șansa lui Filip, dar și 0-2 la contraatacul doi contra 1 irosit de Florea. Per total o prestație decentă pentru o trupă de Liga a III-a în fața campioanei, fie ea și într-un picior din punct de vedere economic și fără multe vedete.

George Sîngeorzan în postura de jucător a avut acces la smartphone
George Sîngeorzan în postura de jucător a avut voie cu smartphone-ul pe bancă

Cu patronul pe teren!

În minutul 84 a avut loc și momentul mult așteptat. Intrarea patronului George Sîngeorzan (38 ani) pe teren în echipa gazdă. După câteva momente de confuzie arbitrul i-a permis intrarea pe teren în locul lui Ponce Jr., nici el strălucitor azi. Acest moment a adus aminte microbiștilor locali, puțini la număr în vastul stadion timișorean, de apariția unui alt patron de echipă din zonă, Florin Macavei, în tricoul Fortunei Covaci într-un meci cu FC Bihor din Liga a II-a (scor 1-1).

”Așa cum ne așteptam, meci greu. Chiar dacă nu au aliniat prima formație. Datorită încărcăturii psihice nu am putut, mulți jucători sunt tineri fără experiență. Dar pe final cred că am făcut o figură frumoasă, să ajungem în această fază a 16-imilor și am ieșit destul de onorabil. Dezamăgirea mea e vizavi de prestația unor jucători de la care așteptam mai mult. Am vrut să fiu alături de băieți pentru că în State sunt chiar jucător activ la o echipă de amatori. Am vrut moral să-mi fac apariția pe teren. Joc la Portland International de 7-8 ani… Am venit să asigur toate condițiile, în două-trei zile mă întorc acasă”, a declarat la final investitorul George Sîngeorzan.

Mama Mia Becicherecu Mic: Culda – Sturz, M.


Toma, Albert – Z. Radu (cpt.), Zurbagiu, Rebenciuc (cpt.), Dragu – Ponce Jr. (83 Matiș), Aquino (63 Ov. Filip) – Dumiter (84 Sîngeorzan). Antrenor: Cosmin Stan.

Astra Giurgiu: Gavrilaș – V. Lazic, Alves, Oros (cpt.), Nicoară – Răileanu (80 Ioniță), R. Moise – Chiși, V. Gheorghe, Balaure – D. Florea (90+2 An. Roman). Antrenor: Cristian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.