ACS Poli, aproape de prima finală. Ionuț Popa a RĂBUFNIT la adresa...

ACS Poli, aproape de prima finală. Ionuț Popa a RĂBUFNIT la adresa unui jucător înaintea duelului retur cu ASA Tg. Mureș din Cupa Ligii

1
DISTRIBUIȚI
ACS Poli. Foto: Mihai Andrieș

Timișorenii sunt clar favoriți la accederea în actul final al competiției organizate de LPF. ACS Poli s-a impus la finele anului trecut cu 4-2 pe terenul lui ASA Tg. Mureș, dar atmosfera bună pare să se fi alterat după eșecul sever din weekend, 0-5 la FC Viitorul. Ionuț Popa nu și-a ascuns convingerea că brazilianul Pedro Henrique se ”fofilează” de la fotbal.

”Așa cum am spus încercăm să gestionăm aceste trei jocuri. Primul, atât de bine, că ne-a fost rușine să mai ieșim și în oraș. Speram ca mâine să nu fie o rușine. Totul depinde de jucători. Și ei trebuie să-și dorească. Dacă vor juca ca la Constanța nu avem nicio șansă. Nu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Numărul mic de jucători din lot. Simpla lor enumerare te pune pe gânduri. Apar accidentările, suspendările”, a declarat Ionuț Popa după umilința de la Ovidiu.

În continuare timișorenii au probleme de lot, orice absență fiind notabilă în actuala condiție. Pentru duelul cu ASA lipsesc Artean (suspendat), Doman și Mailat (ambii accidentați). ”Cel mai mult mă deranjează lipsa determinării. Deoarece în toamnă aceasta era bună. Și dacă voi sta patru ore și voi discuta cu ei.


Dacă nu acceptă sunt liberi să plece, să facă orice. Chiar dacă îi supăr. Eu am plecat la un drum. Am avut încredere. Dar nu doresc jucători care să facă figurație. Eu sunt un tip coleric, nu vreau să trăiesc ca o cioară, 250 de ani, ca un vultur, așa îmi doresc, să moară pe teren. Acesta e punctul meu de vedere. Ei au fost actorii principali, tot ei trebuie să rămână în primul plan, dar cu altă atitudine”, a mai spus Popa.

Cel mai probabil absența lui Artean va fi compensată prin introducerea lui Adrian Poparadu în primul 11. ”Am intrat treptat. Veneam după o accidentare grea. Acum mă simt bine. Ne așteaptă un meci dificil chiar dacă plecăm cu prima șansă după victoria din tur. Sunt sigur că vom reuși să ne calificăm în finală. E okay chiar dacă am pierdut trebuie să uităm de acel meci”, a conchis închizătorul timișorean.

”Trebuia să aibă 15 goluri”

Popa a luat ”foc” atunci când a fost întrebat de lipsa constanței în evoluțiile atacantului Pedro Henique. Acesta ar fi acuzat o febră în weekend și de aceea a rămas doar pe bancă în Dobrogea. ”Pedro a venit să joace. Tot mă fofilesc… mie nu-mi place atitudinea asta! Banii dați pe el țineau echipa asta patru luni în picioare. Joc și în ghips, pentru că s-au dat bani mulți și are salariu bun la echipa asta. În locul lui nu aș avea curaj să deschid gura. Dacă o deschid sunt nesimțit. Eu am insistat să se pregătească… El acuză că are gripă, că-l doare capul. Ce ne ascundem atâta după deget. Trebuia să aibă 15 goluri cu banii dați. Dacă nu, să plece și el, nu-l ținem în brațe. Sunt greutăți”, a ”tunat” tehnicianul lui ACS Poli.

Partida ACS Poli – ASA Tg. Mureș, manșa secundă din semifinalele Cupei Ligii, se dispută mâine, de la ora 20.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. În tur, ardelenii s-au asigurat să-și facă un ”dușman” din echipa bănățeană în urma gestului de a-și păstra echipamentul închis la culoare, astfel că timișorenii au fost prinși nepregătiți și au fost nevoiți să ”improvizeze” în privința tricourilor de joc. În cealaltă semifinală Dinamo e mare favorită, după ce a învins Steaua cu 4-1 în tur.

1 COMENTARIU

  1. campionatul conteaza. popica are dreptate, nu mai e determinarea din toamna. poate nu merge s-o tii tot timpul asa, poate asta-i cauza. dar si cu Pedro are dreptate, cind te intrebi de ce un jucator cu fizicul si cu tehnica lui Pedro joaca la acs Poli, atunci raspunsul e poate asta ca nu face serios prea multe lucruri. asta e departe de a juca 2(doua) reprize in Liga 1, dar tare departe. el joaca cam jumatate de repriza bine, salariul e in schimb pe 2 reprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.