Copiii din Centrul de plasament Lugoj se plâng că sunt agresați de...

Copiii din Centrul de plasament Lugoj se plâng că sunt agresați de educatori și primesc mâncare stricată. Ce măsuri a luat Protecția Copilului Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
centru lugoj
Scandal la centrul de plasament Lugoj.

Scandal la centrul de plasament din orașul Lugoj. Potrivit Lugoj Info, copiii se plâng de faptul că sunt agresați de educatori și că, nu de puține ori, au primit mâncare sau legume stricate. Mai mult, tinerii susțin că angajații le iau din mâncare, dar și din bunurile primate sub formă de donații.

De altfel, în ultimele zile, pe Facebook, copiii și-au creat mai multe conturi false, de pe care postează filmulețe și fotografii cu scopul de a face public fără a fi pedepsiți modul în care se comportă angajații din centrul de plasament Lugoj cu ei.


Ultimul filmuleț a fost postat pe rețeaua de socializare ieri, în care se poate observa cum un angajat al centrului le spune copiilor că sunt “nenorociți” și “ordinari”.

Pe de altă parte, Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că a fost deschisă o anchetă.

“S-a deschis o anchetă. Toate cele care au fost spuse de copii sunt verificate, este o cercetare în curs, este o echipă formată din mai multe persoane implicate, respectiv psiholog, asistent social, manager de caz. Toate lucrurile sunt în cercetare, ne-am deplasat la centrul de plasament și au avut loc discuții cu fiecare angajat și cu fiecare copil în parte. După care se va face un raport și se vor trage concluziile”, a precizat Smaranda Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.