Dezbatere în premieră la CJ Timiş. Cine le-a dat primarilor lecţii despre...

Dezbatere în premieră la CJ Timiş. Cine le-a dat primarilor lecţii despre cum se fac achiziţiile publice

0
DISTRIBUIȚI

Dezbatere în premieră în România pe tema achizițiilor publice. Evenimentul a avut loc la Consiliul Județean Timiș, astăzi, acolo unde primarii sau reprezentanți ai primăriilor cu atribuții în domeniul achizițiilor publice din primăriile timișene au putut afla chiar de la președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Pușcaș cum trebuie gestionate achizițiile publice în acord cu legislația în domeniu.


Pușcaș a explicat căintenția ANAP-ul este și de a obține puncte de vedere din teritoriu privind modalitățile efective de aplicare, disfuncționalități, posibilități de îmbunătățire a cadrului legislativ.

„În urma discuțiilor cu primarii din Timiș, dar și cu reprezentanți ai ministerelor, am luat decizia de a solicita președintelui ANAP, dl. Bogdan Pușcaș, organizarea unor dezbateri la sediul Consiliului Județean, la care să ia parte primari, angajați ai primăriilor, ai instituțiilor deconcentrate, ai instituției administrației județene și instituțiilor subordonate CJT. Tocmai de aceea, pe parcursul zilei de astăzi, dar și mâine, au loc astfel de întâlniri cu toți factorii menționați anterior, pentru discutarea și clarificarea cadrului legislativ în general, dar și a situațiilor specifice, particulare”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.