Noi programe de formare la Camera de Comerț Timiș, în luna februarie....

Noi programe de formare la Camera de Comerț Timiș, în luna februarie. Ce cursuri sunt organizate

0
DISTRIBUIȚI
centrul regional de afaceri
Noi serii de cursuri organizate de CCIA Timiș.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în luna februarie, noi serii de cursuri. Astfel, în perioada 13 – 24 februarie, locuitorii din județul Timiș interesați pot participa la cursul de “Consilier de orientare privind cariera”. Acesta se adresează specialiștilor care ajută tinerii și adulții să se autoevalueze, să comunice eficient cu alţii, să elaboreze planuri cu privire la propria carieră şi la formarea adecvată necesară, să aibă în vedere cariere alternative, să facă faţă cu succes diferitelor obstacole pentru a-şi câştiga locul în societate şi pe piaţa muncii.

De asemenea, în perioada 20 – 24 februarie, se desfășoară cursul “Responsabil de mediu”, destinat celor interesați să gestioneze procese de mediu și agenților economici care generează deșeuri.


Activitatea desfășurată de responsabilul de mediu cuprinde stabilirea aspectelor, obiectivelor de mediu, propunerea de măsuri pentru rezolvarea problemelor de mediu, îmbunătățirea performanțelor de mediu ale organizației.

Totodată, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 20 – 22 februarie, cursul “Controlul intern / managerial la nivelul entităților publice – Noutăţi legislative (OSGG nr.400/2015 – republicat)”. Acesta este adresat ordonatorilor de credite principali, secundari și terțiari, managerilor de instituții publice, auditorilor interni, responsabililor cu gestionarea riscurilor de la nivelul structurilor funcționale ale entităților publice sau personalului din entitățile publice implicat în procesul de dezvoltare și implementare a SCMI. “Cursul are ca scop prezentarea măsurilor de control intern necesare pentru implementarea și dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial (SCIM), abordarea unor modalități practice de implementare a SCIM în cadrul entităților publice, în concordanță cu Ordinul Secretariatului General al Guvernului nr. 400/2015”, transmite CCIA Timiș.

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, din Timișoara. Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regim de acte de studii,fiind recunoscute official pe piața muncii din România.

CCIA Timiș anunță că este și singurul furnizor acreditat din vestul țării al cursurilor de arhivar și arhivist.Cursul de arhivar se organizează în perioada 29 februarie – 17 martie,destinat fie persoanelor cu studii medii care ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și actualizeze cunoștințele și/sau să-și perfecționeze pregătirea profesională, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens, sub îndrumarea formatorilor în domeniu.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110 și 104, sau la tel. 0720444121, 0372185272, 0724604132.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.