ACS Poli remizează cu Chiajna în ultimul joc al sezonului regulat. Timișorenii...

ACS Poli remizează cu Chiajna în ultimul joc al sezonului regulat. Timișorenii au fost conduși aproape 80 de minute GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1518479508">
Pedro Henrique nu a reușit să repete figura din jocul cu ASA. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli avea nevoie astăzi de o victorie pentru a începe play out-ul cu un punct în plus în noul clasament. Timișorenii nu au izbutit însă un joc bun în fața Concordiei lui Dan Alexa, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alexandru Albu a deschis scorul devreme iar, un alt fundaș, Alin Șeroni și-a salvat echipa de la eșec în final.

Primul meci după aflarea veștii de la TAS și ultimul al sezonului regulat a început prost pentru timișoreni. În minutul 10 ”Bestia nera” de la Chiajna, Alexandru Albu, înscrie, în mod atipic, cu capul peste Straton în urma unei lovituri libere de la distanță. Replica lui ACS Poli a venit peste 12 minute, când Fucek a încercat să-l surprindă pe Bălgrădean direct din corner. După doar jumătate de oră gazdele l-au pierdut pe Scutaru, (re)reaccidentat și înlocuit. Meciul a devent mai tensionat peste trei minute. În urma unui fault asupra lui B. Străuț spiritele s-au încins și totul putea degenera într-o bătaie generală. Inclusiv Dan Alexa a pătruns pe gazon, unde erau deja prezenți și câțiva polițiști locali. Debutantul Sorin Andrei Antonie, delegat tocmai de lângă casa Concordiei, București, părea să piardă definitiv frâiele jocului. O repriză încheiat în același stil, cu proteste, după ce gazdele au fost oprite în ofensivă. Dar și o primă parte care a adus aminte de ”amenințările” cu violențe ale lui Ionuț Popa. Jucătorii săi au văzut trei ”galbene” în acest inteval de timp.

În partea a doua era de așteptat o ofensivă mai insistentă a bănățenilor. Echipa cu mai mare nevoie de puncte. Dar în ciuda posesieie ocaziile mari au cam lipsit. În minutul 64 Artean spera să înscrie cu un șut de la mare distanță, dar portarul ilfovenilor a avut răspuns în ultimul moment. Când jocul părea să se îndrepte spre un eșec la limită, în minutul 89, Șeroni reușește să deturneze în plasă balonul venit din ”libera” lui Croitoru.

Pentru ACS Poli urmează ”purgatoriul” play out-ului, care va începe pentru ea cu șapte puncte în clasament. Bănățenii vor juca probabil în prima rundă din această fază a campionatului cu FC Botoșani sau FC Voluntari.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Scutaru (32 Neagu), Cânu, Șeroni – Artean, Soljic (62 Poparadu) – Bărbuț, Croitoru (cpt.), Fucek (74 Popovici) – Pedro Henrique. Pe bancă: Curileac – Bocșan, Bîrnoi și E. Vasi. Antrenor: Ionuț Popa.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Bărboianu, Melinte, Albu, D. Popescu – Costin, Răsdan – Serediuc, Herea (72 Dobrosavlevici), Cr. Ciobanu (78 D. Munteanu) – R. Răducanu (82 M. Cristescu). Pe bancă: Drăghia – Feussi, Fota și V. Alexandru. Antrenor: Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.