Francesco Napoli, creatorul hitului „Balla Balla”, susţine un concert extraordinar la Timişoara...

Francesco Napoli, creatorul hitului „Balla Balla”, susţine un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Francesco Napoli, creatorul hitului Balla Balla susţine un concert extraordinar la Timişoara

Binecunoscutul muzician Francesco Napoli va susţine un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul fiind programat să se desfăşoare vineri 28 aprilie la Sala Olimpia.


Cariera lui Francesco Napoli a început de timpuriu şi a explodat în 1986 când hitmix-ul lui Balla Balla a cucerit topurile din întreaga lume, melodia fiind vândută în peste 12 milioane de discuri în 44 de ţări. Graţie acestui succes, artistul a efectuat o serie de turnee în special în Europa şi a mai avut succes cu piese ca „BallaBalla 2“, „Piano Piano“, „Notte chiara“, „Vamos a la playa“ sau „Lady fantasy“, aceasta din urmă fiind mare hit în Spania.

Printre cei care au colaborat cu artistul se numără producătorul Hanne Haller şi compozitorul Bernd Meinunger . În 2006 Francesco Napoli a colaborat cu agenţia muzicală „Musicland“ şi a efectuat un turneu în Polonia. Mai apoi a fost prezent şi-n România prin intermediul unui turneu organizat de Christian Rätscher, ocazie cu care a susţinut un concert şi la Club 30 din Timişoara. În 2010 Francesco Napoli a editat albumul „Esistere“ şi a cucerit din nou o serie de ţări din Europa. Concertul lui Francesco Napoli va avea loc de la ora 20.00, iar biletele costă între 40 şi 80 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.